kaj bi kupili od nastetih:

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ne morm verjet da tako preferirate nexusa, ki ima daleč najslabšo baterijo, da o plastiki sploh ne govorimo...
evil.gif
Meni na N5 drži baterija konkretno dlje kot mi je pri One... 4 ure screen time pri 2 dneh uporabe (na 4G) sem tam lahko samo sanjal.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ne morm verjet da tako preferirate nexusa, ki ima daleč najslabšo baterijo, da o plastiki sploh ne govorimo...
evil.gif

Po testiranju S GS4 in nexusa 5 je baterija pri slednjemu odlicna :D Zdaj ne vem ali je za to kriva nagradnja na 4.2.2.

Kata_Rina

Zelenc'
26. mar 2014
14
0
1
Če lahko ukradem temo: Katerega od naslednjih bi blo najbolj vzet: Lumia 520 za 1 cent (Simobil, 2 leti vezave) ali Lumia 625 za 56€ (Simobil, Orto popust, 2 leti vezave) ?
Še nekaj, koliko te dejansko stane Moto G, če ga naročiš iz tujine? Tesco ponuja za 99 funtov, ampak ko poštnino in odklep prišteješ, je verjetno vsaj 150eur, ali pač?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
k 99 funtom prištej še 2 funta odklep in 5€ poštnine, če prvič uporabljaš cheaperandmore. Cca 130€.

Ne pozabi pa, da lahko na Simobilu namesto telefon vzameš popust na naročnino, odvisno od paketa vsaj 2€ na mesec. Torej prišparaš vsaj 48€, odštej to od cene Moto G, pa boš imel primerljivo ceno. Če imaš recimo Bombastik pa bo to 4x24, torej 96€, te Moto G pride cca 40€.

Kata_Rina

Zelenc'
26. mar 2014
14
0
1
Hvala za hiter odgovor. Torej se mi najbolj splača Moto G. Malo sem sicer zabluzila. Pri O2 je omenjeni telefon za 99gbp (https://www.o2.co.uk/shop/prepaysims/moto/g/), pri Tesco pa je za 110 http://www.tesco.com/direct/tesco-mobile-motorola-moto-g-8gb-black/454-8906.prd . Če lahko kupiš odklep za 2gbp (sklepam da to izbereš, ko izpolnjuješ naročilo), potem zakaj prodajajo odklenjeno verzijo za 20 funtov več? A mi morda znaš povedat še, če se pri O2 tudi da odklenit telefon pri nakupu?

Na tej strani cheapandmore ti ponujajo opcijo, da sam plačaš in to oni le dostavijo, alpa da ti oni opravijo celotno naročilo. Verjetno bi mogla izbrat slednjo. Kode za popust se tudi da koristit v tem primeru?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Za tesco obstaja koda za 10funtov popusta ob prvem naročilu, odklep kupiš na ebayu. cheaperandmore posebaj računa, če še kupijo zate, verjetno odpate tudi popust 10 funtov. Če imaš še vprašanja, raje kupi telefon pri Simobilu
smile-1.gif

Kata_Rina

Zelenc'
26. mar 2014
14
0
1
Eh dej no :D Ni mi jasno kako lahko sama kupim telefon pri Tesco, če se pa ne morem registrirat, ker nimam naslova v UK

I

Izbrisan uporabnik 3287

Najprej si preberi vse na cheapandmore. Potem se registriraj na tej strani. Ko opravis registracijo dobis: angleski in nemski naslov. Potem pa kupuj. Lahko pa tudi poklices gospoda; brez skrbi, je zelo prijazen in ti bo vse razlozil. Lp