K2 Missty dišava

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.055
204
63
Danes sem kupil tale razpršilec z vonjem vanilije, vendar če to diši, sem jaz papež. Ko se pošprica, je vonj izjemno neprijeten, ampak tudi ko izhlapi, se vonj vanilije ne zazna.

Je še kdo preizkusil to zadevo?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
In zakaj bi sploh kupoval kakršno koli dišavo za v avto. Te dišave so več ali manj nateg večina njih pa itak zaudarja tako da je joj. Če avto normalno vzdržuješ, ga vsaj enkrat mesečno posesaš ne vidim razloga zakaj bi imel v avtu dišavo. Če pa si prašič (kadiš, piješ, se prehranjuješ z bureki in podobno) v avtu pa mi je jasno zakaj rabiš dišavo in je prav da te nategujejo

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
kaj pa kupujes poljsko robo! dobre disave so od Chemical guys, ce rabis nekaj za spricat. Drugace pa smrekce ali California scents pastetke (vzemi cesnjo
smile-1.gif
).

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.055
204
63
California scent pločevinko sem že imel, pa nisem bil zadovoljen. Z raznimi smrekcami še manj. Problem je to, da imam zračne reže tako pod kotom, da kakršnekoli zadeve, ki se jih vtakne v reže, ne pridejo v poštev.
Grem jutri sprobat še tele spreje od Chemical guys, tole K2 Missty jim bom pa dal pod nos.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Men se zdi, da imam jst od Chemical guys sprej. Za test sem kupil ta malo šprico.
Diši samo tisto sekundo, ko pošpricaš:( Četrt flaške sem skoraj porabil, šprical v tepih, da se bo ja vpilo... drug dan kot da ni blo nič. Glede na ceno sem bil še ekstra razočaran.

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Kaj pa če poskusiš z bolj preprosto in tudi učinkovito zadevo? In sicer v manjšo posodo (ki ima pokrov) daš sodo bikarbono. Ta odstranjuje oz nase veže neprijetne vonjave. V sodo poljubno daš še kakšno eterično olje, npr kakšen bor, pomarančo, pač poljubno (ampak ne sintetičnih dišav, bljak), zapreš s pokrovom, parkrat pretreseš in pustiš par ur "počivat, vmes kaj pretreseš. To imaš potem v avtu in po potrebi odpiraš. Npr lahko zvečer odpreš in zjutraj so prav super vonjave!