Jutri: Novi Audi A6

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na tole je kar všečno, ker tisti zadnji photoshopi, ki so se pojavljali pred uradno napovedjo so bili čisti polom.

Dobro je tudi, da mineva "era" tistih škatel z zaslonom na vrhu sredinske konzole (zdaj ima tisto škatlo samo še E klasa.) in, da se oblikovanje vrača nazaj k elegantnim linijam armaturnih plošč.

All in all, všečen izdelek, osebno bolj kot F10.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Tisti monitor na sredi pa zgleda tak kot en garmin za 100 eur, ki si ga nekam zataknil....mar bi podaljšali celo konzolo pa skrili monitor noter.

Tisti zaslon (ki je, mimogrede, veliko večji od kateregakoli garmina) se sicer skrije v konzolo, ko ni v uporabi (recimo ko ne rabiš navija, ker večino ostalih info zna podat itak zaslon med merilniki)

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Meni je pa ravno ta rešitev z zaslonom zmagovalna, sploh proti raznim "kapelicam", ki jih tja postavljajo druge znamke.

Sicer pa mi je avto super, če bi kupoval, bi se težko odločil med tem in BMW F10.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
ksz...

Lepsi kot A8. Tastar A8 je na cesti se nekako imponzanten, nabit, tanov je neka shirano, napihnjena štirica.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Če kupiš avto takšnega ranga menda hočeš, da te opazijo. Zdaj pa zgledaš kot en revež z A4.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Če kupiš avto takšnega ranga menda hočeš, da te opazijo. Zdaj pa zgledaš kot en revež z A4.

Tako se razmišlja v Slo. oz. na Balkanu. A to je le zelo majhen trg. Za Nemce npr. je A6 kot za nas Megane.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ni mi napacn, ceprav sem bmw fan
grin1.gif

notranjost mi je lepa. vsec mi je zaslon, bols kot iDrive z grbo oz. kapelico, kot se je nekdo izrazil. qlish. zunanjost pac... je kaksna je, grd pa ni
smile-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ne vem zakaj ne zazna celotnega linka. Dej magari copy/paste v brskalnik.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
No kot lastnik vseh šestic do sedaj (sedaj imam zadnjo) sem nad tem izdelkom hudo razočaran. Notri je vrhunski to ni kaj očitat, spredaj je prebavljiv, zadaj pa mi je čist čist mimo. Kot da bi gledal štirico... Skratka kot da bi Audi bil brez idej.. Seveda je treba avtomobil videt na cesti in ne samo na slikah, morda je v živo veliko boljši vendar dvomim. Tako sedanja kot prejšnja šestica sta mi za tiste čase ko sta ven prišli bili WAW, pri tem pa sem popolnoma ravnodušen... Po do sedaj videnem bi se z lahkoto odločil za novga BMW F10.

Lp

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Fak kakšen čefurski avto, pa tud ko berem nekatere komentarje se samo smejim.
LCD se pospravi, kot pri najbolj ceneni navigaciji. Zakaj bi se zaslon sploh pospravljal, saj vedno fino imeti razne informacije na dosegu očesa. Ne pa tako, k zgleda kot, da je dodatno vgrajen. Pa tisti, ki govorite o nekih "kapelcah" to je blo ja skoraj 10 let nazaj, ker zaradi slabih LCDjov so morali biti ekrani malo zaščiteni pred svetlobo.. Da ne omenjam ogromnega volana kot za avtobus. Sj premer je verjetno standarden, samo zaradi majhne "sredice" zgleda ogromen. Zunanjost kr neki kičasta, te ledice so čist preveč čefurske že. Kot uglajen poslovnež srednjih let nevem, če bi hotel imeti nekaj kar mi sveti in je hit med mulci, ki si vgrajujejo to na stara jajca. Zadek ne bom zgubljal besed, ker je res ogaben, brez elegance ali športnosti.
Nism noben fan Audija ali BMWja ampak BMW je v vseh pogledih bolši. Pač ni kičast, moderen in hkrati konzervativen prov tisto elegantno športen z izjemo antene na strehi seveda.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
atomikkus, F10 je tudi meni osebno lepsi in bolsi, ampak tole z lcdjem ima audi imho bolj ql reseno. zakaj pa se nebi pospravil? za klimo pa radio mas itak male displaye spodaj
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
kake čudne fore, čefurski avto...

....meni je notranjost vrhunska, zunaj mi pa ni preveč všeč, prednji del še je ok, deluje mi kot pasat,..majhen,,verjetno pa se na obliko "navadiš" pa bo čež kaki dve leti lep

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm, meni je pa ravno to kul, da imas vse na enem zaslonu.. Pa potem samo izbiras, kaj bi rad, da ti prikazuje.. 16 zaslonckov za vsako bedarijo posebi is soooooo '90's
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik atomikkus pravi:
Fak kakšen čefurski avto..., čefurske.... .

Citat:
Uporabnik atomikkus pravi:
Kot uglajen poslovnež srednjih let

Imaš pa zanimv vokabularij za uglajenega poslovneža srednjih let..., tak besednjak bi prej pripisal kakemu trenirkarju v nafedranih Nike supergah. Mogočer se pa motim.

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Nesporazum. V vlogo uglednega poslovneža srednjih let sem se postavil. Sj sem napisal v času, ki še pride
evil.gif

Nazadnje urejeno: