Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Zdaj sn se spomnil bombonov pasjih oblik v pasji utici. Še pomnite tovariši?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
To imajo še na hrvaškem, so mi pred časom prinesli
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
pogrešam še:
-sladoled v žogici
Ok če pa je blo kaj za [censored] je pa bla ova žoga ... najprej je bil sladoled trd ko satan in si itak mogo met srečo da nisi zlomo one plastične žličke, ko si itak mogo it nazaj po njo ker si jo pozabo vzet ko si jo kupo ... in pol ces 5 min ko se je zadeva nekoliko stalilila se je oni jebeni sladoled začel sukat tam not po oni žogi, da si rabo sto let da si ga po majckenih kosckih sploh ven dobil .. valda je to vse skup trajalo tak dolgo da si pol na koncu lahko samo se spil ono toplo brozgo ko ti je noter ostala ... no ja, sej mogoče sem bil smamo jaz nerodn otrok ampak sladoled v žogi, ne hvala.
Hahaha, ko da bi mi misli bral
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
To imajo še na hrvaškem, so mi pred časom prinesli
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
&
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/D1QeNY1SvQA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/D1QeNY1SvQA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
te pokalice so drugače v milki al pa dorini. samih vrečk pa jst že dolgo nisem videla
Knister-Q ?
Samo v eni trgovini v Mariboru sem jih videl. Pa še tam tu in tam (ko se jih videl, sem celo polico pokupil)
Se to še kje dobi?
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tole čokolado sem pa letos v Umagu jedlao okusu samem bi se dalo razpravljat
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kje so pa one žvečilne, ki zgledajo kot cigarete? Matr, smo bili frajerji z njimi.