jugonostalgija v lidlu

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
KinderLado naj še zrihtajo pa grem v nakup...

To pa ne bo mogoče... :

Poštovani,

vezano na vaš upit glede Kinderlade, možemo vam reæi da Kinderlada kao proizvod više ne egzistira na tržištu. U prvoj polovici 90-tih godina prošlog stoljeæa proizvođač Ferrero je prilikom lansiranja novog kremnog namaza na tržište ugasio proizvod Kinderladu.

Podravka je, obzirom na višegodišnje iskustvo u proizvodnji Kinderlade, nakon prekida suradnje s Ferrerom lansirala vlastiti visokokvalitetan kremni namaz s neodoljivim okusom lješnjaka i mlijeka, pod brandom Lino lada.

S poštovanjem,

Marketing

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

pogrešam še:
-pingo sok v tetrapaku
-lučko mandarina (mm ta je bilafina)
-sladoled v žogici
-čokoladno mleko je bilo dobro za pop....
-navadno mleko v pvc palungi kot vrečka (večkrat ga nisem celega prinesel domov )
če se še kaj spomnem dopišem :D

A se kdo spomne unih pokalic?? So ble tko v vrečkicah in k si jih dau v usta je pokal. Kaj pa Gringo-te, to so bli tud v vrečkicah taki praški, za sokove delat?Mi smo jih drgač kr tko jedl. Vsaj zdi se mi, da se imenuje Gringo:))

Pa un sladoled v žogici je biu pa res zakon!!:))

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
te pokalice so drugače v milki al pa dorini. samih vrečk pa jst že dolgo nisem videla

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Kaj pa Gringo-te, to so bli tud v vrečkicah taki praški, za sokove delat?Mi smo jih drgač kr tko jedl. Vsaj zdi se mi, da se imenuje Gringo:))
Jaz se spomnim. Si natresel prah na roko, potem pa si vanj namakal jezik. Na koncu si polizal vse skupaj (z umazano roko vred), ampak si se še vseeno limal.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Se spomnite tega
45890692_5cf9422729.jpg

zelen mi je bil najboljši.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:

A se kdo spomne unih pokalic?? So ble tko v vrečkicah in k si jih dau v usta je pokal.

zmaga.gif
Po občutku 90-92 so še mogle obstajat

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
ksz: kako lepo ponovno videt dobrote takratnega časa. Tega Eurocrem blok se pa v vojski najedel
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
te pokalice so drugače v milki al pa dorini. samih vrečk pa jst že dolgo nisem videla

Knister-Q ?

Samo v eni trgovini v Mariboru sem jih videl. Pa še tam tu in tam (ko se jih videl, sem celo polico pokupil
tongue-1.gif
)

Se to še kje dobi?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.972
6.210
113
blizu močvirne prestolnice
Če si hotel tiste pokalice si moral v Avstrijo, drugače pa je bilo tako kot je že nekdo napisal da si imel košarico ne voziček, kupil si lahko le osnovne stvari. Matr kriza je bla tako kot sedaj razlika je le v tem da sedaj imaš več izbire ter lahko tudi več kupiš za plačo.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
pogrešam še:
-sladoled v žogici

Ok če pa je blo kaj za [censored] je pa bla ova žoga ... najprej je bil sladoled trd ko satan in si itak mogo met srečo da nisi zlomo one plastične žličke, ko si itak mogo it nazaj po njo ker si jo pozabo vzet ko si jo kupo ... in pol ces 5 min ko se je zadeva nekoliko stalilila se je oni jebeni sladoled začel sukat tam not po oni žogi, da si rabo sto let da si ga po majckenih kosckih sploh ven dobil .. valda je to vse skup trajalo tak dolgo da si pol na koncu lahko samo se spil ono toplo brozgo ko ti je noter ostala ... no ja, sej mogoče sem bil smamo jaz nerodn otrok ampak sladoled v žogi, ne hvala.

467716-post_slo.gif

Hahaha, ko da bi mi misli bral
zmaga.gif