John Cecelja zaštihal hokejista Olimpije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Sej samo to sem ti želel povedati, da nisi zastopil posta. Ni se on obesil na to da so "hokejisti nasilneži in ne vem kakšni huligani" ampak da pač ni bilo prvič da je bil nekdo konkretno iz HK-Olimpija vključen v sranje.

Kar se tiče nazi papčin se pa strinjam. Mene bolje da ubije če poizkusi kaj tako zahrbtnega, ker ni sramota od močnejšega popušit batin na fer fight, za udarce pod pasom pa ni tolerance. Tist nož mu do oči v rit zabijem

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Mah, kakšna banda... Sem nekaj bral v delo.si : "Po drugi strani pa je res tudi to, da ni ravno pametno, da Olimpijini hokejisti pred začetkom lige EBEL ponoči obiskujejo nočne lokale, kjer vedno obstaja potencialna nevarnost za kakšen incident".
V "čuzo" z umetnikom. Mislim, tip zaštiha dva možakarja, pa gre lepo nazaj v pub pit. Ej, zakoni pa taki (al pa policija).

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Nažgan, nakokeran, nasikan nazi s kompleksom manjvrednosti.

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ne se ubadat. Wacko ne zna drugače kot bit kontra.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ne se ubadat. Wacko ne zna drugače kot bit kontra.
grin1.gif

Valda... če mamo žgance doma, bi jst rajš polento!
grin1.gif

Ne sej nism kontra, samo na jetra mi gre, da nekateri posplošujejo nahitro... smo itak razjasnli, tako da je že mim
tongue-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
To itak da ne sam tko, takih ljudi ne prenašam:D Nasplošno jih ne. Zadnič sem enmu na cesti fakiča pokazu ker me ni spustil ka je bila gužva pa je model mel froca p aženo notr pa je kr vn skoču pa me hotu prefukat kva mu kažem fakiča lol. Sej verjetno ni bilo lihk lepo od mene ampak on nažalost ni odreagiral lihk vzgojno..ubogi njegovi froci in žena....

A je meu sivga Passata .......mmmmm ni biu, k če bi mojmu sodelavcu to pokazu nebi tega mogu natipkat sam
hysterical-1.gif

Ta je še babnco prpravlen užgt, a ne W.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Pa fino je, ko dobiš pošto od sodišča in so podatki od tožečega notri...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.