John Cecelja zaštihal hokejista Olimpije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Vsak taprav dec, ki da kaj nase, ima croc-se...
grims-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Sem čula že dostikrat za totega Johna. Zanimivo no, da je tak adijo. Ampak da je kjutkani Luka špik poleg, to pa me je še bolj šokiralo. V negativnem smislu. On je res moj polbog
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Sem čula že dostikrat za totega Johna. Zanimivo no, da je tak adijo. Ampak da je kjutkani Luka špik poleg, to pa me je še bolj šokiralo. V negativnem smislu. On je res moj polbog
grin1.gif
Sej vidš, da revček ne more ven ko mu pa to preprečuje gora mišic.

Me pa zanima kaj pomenijo tisti pokali
sprasujem se.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ma sej pomoje tukaj ne gre samo za pozerstvo. Ti modeli dejansko so nevarni ... kar pa je v bistvu še hujš. Kako zabit moraš bit, da ti je bistvo lajfa "ustrahovanje" drugih?

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ma sej pomoje tukaj ne gre samo za pozerstvo. Ti modeli dejansko so nevarni ... kar pa je v bistvu še hujš. Kako zabit moraš bit, da ti je bistvo lajfa "ustrahovanje" drugih?

Zelo.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Pomanjkanje ljubezni al pa preveč nasilja v otroštvu.
smirk-1.gif
Žalostno je, če hočeš bit pri teh letih najjači. To bolj spada v kakšen vrtec al pa nižje razrede osnovne šole.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Meni gredo vse te "skupine", pa naj so čefurji,tattoklan, motoristi, skinheadi, zelo na organ.Predvsem zato, ker svojo zajebanost upajo pičit samo proti navadnim civilistom, ko vidijo nasprotno skupino, še bolj zajebano, poniknejo.

Kdaj ste pa slišali, da se je v Ljubljani stepla skupina skinheadov s skupino čefurjev? Ponavadi skupina čefurjev napade enega, skupina skinov napade enega..

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
not

čefurji so že tepli skine. in civilisti smo že tepli čefurje.

teli so pa mal prestari za take igre, a očitno so možgani nekje na paši. s prve slike je edini john vreden pomisleka a narest krog ali ne, čez ostalo greš kot æez puter.
na drugi sliki jih je pa že več 'nevarnih'.

je pa vedno tako kot je nekdo napisal. kok si neumen. in kok morš bit neumen, da potegneš nož za 12 šivov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
žešæa je čefurjad, teli so "taf" (tough)
grims-1.gif
Glede na to, kaj tip počne, so kar žešæi ...

sej v bistvu nima veze, ker tako ali tako ni bilo mišljeno kot pozitivno, samo kot njim bolj pripadajoč izraz. pa štekam kam ciljaš
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kaj pa delajo da nej bi bli hudi. Men se zdiji kot pač še eni debili ka vejo sam za 2 stvari

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Tipi nimajo čisto pospravljeno na podstrešju. Sem se tetoviral pri Johnovem bratu Robertu. Skoraj 7 ur sem poslušal o Hitlerju, neonacistih, cigotih, čefurjih in tako naprej. Seveda je treba vse pobiti in uničiti. Ni ravno prijeten občutek, ker ti medtem on nekaj riše po hrbtu...
Drugače so pa kar zajebanci. Vsaj tiste kar sem jih jaz srečal. Se nebi hotel z nobenim ravno spuščati v nekaj pa nisem ravno šmrkavc.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Robert vem da ti jo bo.

Sem bil pri njemu sredi "seanse" in on ravno razlaga kako je treba vse čefurje pobit , pregnati iz Slovenije, da je to golazen s katero se niti ni vredno pogovarjat itd. Nakar pridejo v studio tri "tipične predstavnice", ki jih je ravno opisoval, da bi se ena izmed njih tetovirala. Noben problem, pokaže motive, svetuje kako, kaj in kam, se zmenita za datum in vse štima. Brez problema, ko gre za denar.
Seveda takoj ko so šle so bile pa same kurbe in prasice itd.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.