JEŽEVKE

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
Člen o gumah z žbicami po domače ježevke;
višina kazni???

Hvala

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pomojem ti kr dajo tehnično neizpravno vozilo, poberejo tablice pa na parkplac, kolk je pa za tehnično neizpravno pa ne vem točno, sumim nekje 400€

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
mimo teme. me zanima ali si sprobal v praksi? kako gre cez ljubelj dol do avstrije?
grin1.gif
so tam tudi prepovedane?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Po moje bi bla kazen kot za nehomologirane gume....pol bi ti pa še napisali kazen za to ker nimaš primerne zimske opreme.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Po moje bi bla kazen kot za nehomologirane gume....pol bi ti pa še napisali kazen za to ker nimaš primerne zimske opreme.

Fora je v tem da danes noben več ne ve kaj je to ježevka in mlečnozobi policisti žebljev ne bodo sploh opazili. Večina sodobnih ježevk je čisto normalna zimska guma s špicami (ima oznako zimske gume -> snežinka oz. m+s) ... če pelješ po snegu se tega sploh ne opazi ker imaš polno govna na gumi. Skratka za v sneg z ježevkam prideš BP skoz. Če se pa misliš vsak dan vozit je pa skrajno nefer do drugih voznikov ker uničuješ cesto!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Za dan ali dva montirat ježevke, dokler ceste niso spucane, se mi ne zdi ravno smiselno. Hrupa pa povzročajo več kot dovolj, da jih vsak policaj opazi na spluženi cesti.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Če se pa misliš vsak dan vozit je pa skrajno nefer do drugih voznikov ker uničuješ cesto!

Če se ne motim jih eden dela na Vrhniki. In s tistim boš bolj malo uničeval cesto, ker gumo zelo zeeelo hitro uničiš, oz. ne gumo ampak špičke. Sem jo gledal pri sosedu, edino sem zajebal, ker nisem vprašal kolk se je kaj vozil. Za drugo leto vsekakor dve nabavim za spredaj, ker danc ponoči bi jih bilo res zabava imet. Že tako je bilo do amena
grin1.gif
Sicer pa je govoril, da bo tudi sam nabavil napravo. To bi bilo res dobrodošlo.

V snegu te pa noben policaj ne bo vprašal po tem, kaj šele da bi jih videl. Menim, da je skrb čist odveč.

malincek

Zelenc'
1. jan 2008
12
0
1
tržiæ
Ježevka pride do izraza zgolj v ledu (tam kjer ketne odpovedo)...v snegu pač prime odvisno od profila (če ni spodaj poledenelo so brezvezne). Ni fora samo v uničevanju ceste vendar tudi guma zelo hitro podela, če se po asfaltu voziš. Problem do sovoznikov je v tem, da na ne ledeni cesti vsi kamenči bistveno bolj letijo v mimovozeča vozila (Finci majo zlo redno razbite vetr. šipe). So pa te bodice skrite v gumo(če policaj glih ni specialit jih težko opazi). Zaključek, da za čmokudro ter veliko snega niso uporabne....
Če pa misliš montirati rally gume, katere majo velke špice ki pošteno ven gledajo...pol ti pa ni pomoči....:)