Jermanovo oko - raziskovalna novinarka

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Meni bi tale pičena baba spucala stanovanje, da bi bilo kot v lekarni. Plačala vse račune, stroške in še prosila bi me, če mi lahko da trinkgeld...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Z lepim pogovorom!
evil.gif

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Samo ona bi potem poklicala palcaje in bi prišli varuhi pravice in te pohopsali češ, da jo hočeš posilit. Fajn a.

Po pogovoru bi jo zemlja odrešila vseh grehov!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Meni bi tale pičena baba spucala stanovanje, da bi bilo kot v lekarni. Plačala vse račune, stroške in še prosila bi me, če mi lahko da trinkgeld...

priden.gif

Ti pa večkrat uporabljaš te smajliče! Malo si mi že sumljiv.

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ja toti radi božajo po glavi, vsaj tako se bere v raznih novicah....

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ja ja, hotel si mu "vzgojno" povedat, zraven pa si izkoristil priliko in ga še malo pobožal po glavi
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Prav imaš, matr si pameten
bonk.gif

Je treba malo bolj paziti nate! Abraham, previden bodi s temi povabili na runde, pijače, jedače... Da se ne zbudiš naslednje jutro s hemeroidi!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Ni mi jasna ena stvar, kako ti lahko razjebejo celo hišo, pa nemoreš nič. Pokličem policijo, da je v moji hiši neka modelka,
ki noče ven. Pri de policija, pokažeš da je hiša tvoja lastnina, ona pa naj maha s tisto najemno pogodbo, gre za ponarejeno
pogodbo, jaz nisem nič podpisal.

Jo zabrišeš ven, pol pa te naj toži kolikor ve in zna, na sodišču pokažeš slike prej in po, in mislim da ni teorije da zgubiš.
Vmes še ji pošlješ par odpovednih pisem napisanih ročno, s starim datumom in to je to.

Ni mi jasno kako pišejo te pogodbe, napiše se pogodba za en mesec, ko plača najemnino za tekoči mesec, se podpiše nova
pogodba, v najslabšem možnem primeru jo v 30 dneh bacaš ven.

Kolega oddaja stanovanja študentom v mv, z njimi tak vemo da je štala, ima pisno v pogodbi tudi to, da lahko pride v
stanovanje kadar hoče. Ta sumljivi imajo 2 minutni pregled vsak teden, nesumljivi pa enkrat na mesec za dve minutni in-out
hitra inšpekcija
smile-1.gif

V primeru da oddajaš celo hišo, pa tak zahtevam, da prepiše avto na mene ki ji ostane v uporabi, ko najdem tak svinjak
po enem tednu, prodam avto in sanacija.

Sicer pa mi ni jasno kako se folk nezna takih problematik "malo drugače" rešit.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Jaz pa ne razumem najemodajalcev, ki bi radi na silo ven metali, kontrolirali vsak dan ipd., potem pa naletijo na nekoga, ki je prebral pogodbo, pozna zakone in jim privleče policijo. To žensko se lepo pusti notri po regelcih, lahko pa še dlje (kakšno škodo bo pa še naredila, posran je itak že vsak centimeter?), potem se pa toži. Na koncu jo izseli policija, najemnine ni plačevala, stroškov tudi ne, torej tudi nima dokaza, škoda je dokumentirana s fotkami, po TV, še VURS je na podlagi tega vložil neke ovadbe, kadarkoli lahko pride izvedenec, cenilec, VURS in škodo ter celo nevarnost potrdi, na koncu ti pripada vse to in še razne odškodnine, obresti, pa mogoče še kakšno nadomestilo, ker nisi mogel uporabljati svoje lastnine. Odvetnik je itak plačan na podlagi uspešnosti, ko je zadeva zaključena. Če si potrpežljiv, lahko v taki situaciji profitiraš, dokazano in preizkušeno. V tem primeru pa ženska itak vsaj občasno dela za RTV in verjamem, da oni ne dajo keša na roko, izmuznit ali odlašat se preveč efektivno torej ne more.

Naša sodišča so sicer res v pisdi, ampak takšnih primerov, kjer je vse črno na belem, tudi tukaj niso sposobni zajëbat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja in kaj mi pomaga, ko mi potem čez nevem koliko let začne en tak pacient odplačevat obroke, ki jih bo vračal 20 let?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Obresti ti pomagajo. V tem primeru skoraj gotovo, ker novinarji svoje prihodke težko skrivajo - njihovo delo je pač objavljeno. Razen če res dolgo ne bo imela denarja - ampak potem ti tudi kij ali waterboarding ne pomagata kaj bistveno.

Poznam nekaj primerov, kjer se je najemodajalcu na koncu precej izplačalo imet notri neplačnike, pa je vse šlo izključno prek sodišča. Izrecno za svinjare sicer ne vem, ampak princip je isti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.093
113
pri taščici
Hot satan: jaz nasim sodiscem ne verjamem prevec. Glej vcerajsni tednik. Nekemu stajercu so s punkcijo "odkril" raka na pljucih. Vzeli pol pljuc kjer so ugotovili da ni sledi o raku. Clovek je invalid, brez dohodkov, tozil zdravstvo, zgubil, placati mora cca 20kE stroskov.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Kiksi se dogajajo, TV oddaje so pa specializirane za izpostavljanje teh kiksov. 1000 pravičnih sodb, kjer je šlo vse po maslu, pa nikogar ne zanima, ker pač ni nobenega škandala za napihovat.