Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:Super dečko, ampak za kolega, a ne?
ja, ampak on to ve
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:Super dečko, ampak za kolega, a ne?
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ne ne, te zadeve mava razciscene, sploh pa on ma PUNCO, js mam pa nevemkakobiimenovala tud nekoga no.
Citat:
ksz.
Pred casom spoznala svojga "novga best frenda" -mislm no, pac sm mela prej same kolege (jih mam se zdej ampak cedalje manj and I wonder why??) k so neki hotl od mene, tale je pa cist kul. Str je tok k js, ma bejbo (in je srecen z njo) in pr njem obozujem to, da me poslusa in mi ne sodi. Da mi za prou, obcasno me nadere in napi.zdi ce vidi kaj delam s s folkom, in na koncu mu morm dat za prou. Sva si pa prej pisarila po MSN skor vsak dan po par ur skupaj, preden sva se koncno dobila. In ko sm ga vidla, sva se objela za ene dve minute lol, tist iskreno prijateljsko, in sla na kavo kot da ne greva prvic ampak ze najmanj 1447585-ic. Ja in res sm vesela, da zadnje case spoznavam folk k je res dobr v srcu in nepokvarjen.
uu si đek..Citat:
Dandanes za nekatere to ni noben problem. Jaz imam prstan na roki, pa nekaterih žensk to ne ovira.
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:in me ne gleda z ocmi moskega ampak z ocmi "brata".
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
uu si đek..Citat:
Dandanes za nekatere to ni noben problem. Jaz imam prstan na roki, pa nekaterih žensk to ne ovira.
Citat:
z očmi brata.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
@bzzzzz: evo Spirit nama je ponudu plac za prespat...pa bi bilo grdo, da ga zavrnemo
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:Kje kaj zakaj kako???
A da se bosta vidva onegavila pr men
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksz.
Pred casom spoznala svojga "novga best frenda" -mislm no, pac sm mela prej same kolege (jih mam se zdej ampak cedalje manj and I wonder why??) k so neki hotl od mene, tale je pa cist kul. Str je tok k js, ma bejbo (in je srecen z njo) in pr njem obozujem to, da me poslusa in mi ne sodi. Da mi za prou, obcasno me nadere in napi.zdi ce vidi kaj delam s s folkom, in na koncu mu morm dat za prou. Sva si pa prej pisarila po MSN skor vsak dan po par ur skupaj, preden sva se koncno dobila. In ko sm ga vidla, sva se objela za ene dve minute lol, tist iskreno prijateljsko, in sla na kavo kot da ne greva prvic ampak ze najmanj 1447585-ic. Ja in res sm vesela, da zadnje case spoznavam folk k je res dobr v srcu in nepokvarjen.
Ojoj, oglasi se v tej temi čez kak mesec, dva, ko te bo postavil na trdna tla.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksz.
Ojoj, oglasi se v tej temi čez kak mesec, dva, ko te bo postavil na trdna tla.