Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
dokler ima ženska dobro postavo je edino to pomembno zanjo. ko se pa razleze, je pa kr na enkrat pomembna samo "notranja lepota".
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:2. Tip ki je recimo povprečnega videza, ni grd ne pretirano lep, je pa duša od človeka, ma srce in glavo na pravem mestu.
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Sicer pa isti tici skup letajo.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:2. Tip ki je recimo povprečnega videza, ni grd ne pretirano lep, je pa duša od človeka, ma srce in glavo na pravem mestu.
Današnjim smrkljicam je sam pomembno, da tip hudo zgleda. Ampak kot si rekla, lepota mine z leti. Vsak ima svoj okus. Sama osebno nikol nisem gledala kako tip zgleda , važna je bila vedno kemija. In še vedno je.
Citat:
@ mojamura; definitivno bi se odlocila za varianto 2, brez pomisleka...
Je pa tud res, da ponavadi ne padam na palicnjakarske tipe, ki tehtajo manj kot jaz)
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
to je logično da bo zate kvaliteten tip drugačen kot za druge ženske. ker vse nimate možnosti dobit enako dobrih tipov. in tiste fore ala jz mam neki kg preveč pa me BK za tipe k tega ne marajo, ker se imam čisto fino.. uporabljajo samo lenobe. ker vsi vemo da velja tole : NO PAIN, NO GAIN. če bi obstajala čudežna tabletka bi pa seveda drugače govorile.
da pa veš kaj moj prejšni citat pomeni, bi mogla pa dejansko nekoč imet dobro postavo
Citat:
Hjah, hvalabogu da mamo razlicne okuse
Men je tud ksn maneken vsec pa kaj naj s takim delam, ko odpre usta in zacne govort s ksnim pozenscenim glaskom;kako je sel v milano kupit Fendi torbico zase? pheh, jebes tazga. za one night stande pa js itak nism, tko da lepga tipa se za seks ne porabm.
Nimamo moznost dobit enakih tipov -emmm, najverjetneje zato ker so okusi razlicni in ker se men lahko sladko je*be za kolegicinga tipa, k bojo vsi rekl punce in tipi; WAAA KOK JE HUD EJ STARA, men pa enostavno ne bo?
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Jst imam iste pacientke v pisarni. Samo hrana, hrana, hrana...kaj so jedle, kaj bodo jedle, joj kaj je dons za kosilo....men začne pa že ob devetih krult v želodcu