In vzel?Mazde zadnjih letnikov niso vec buletpruf. Kup nekih elektronskih gremlinov. Ala oil pressure low in podobno. Kao false alarmi. Meni je bilo dovolj da sem crtal s seznama za nakup v (ssirsi) druzini in jim uturil kitajca.
In vzel?Mazde zadnjih letnikov niso vec buletpruf. Kup nekih elektronskih gremlinov. Ala oil pressure low in podobno. Kao false alarmi. Meni je bilo dovolj da sem crtal s seznama za nakup v (ssirsi) druzini in jim uturil kitajca.
To je ona teta ko je nočeš nikoli več videt ne?Meni je bilo dovolj da sem crtal s seznama za nakup v (ssirsi) druzini in jim uturil kitajca.
Ti si tisti, ki vedno voli novega rešitelja na levici, ne?Mazde zadnjih letnikov niso vec buletpruf. Kup nekih elektronskih gremlinov. Ala oil pressure low in podobno. Kao false alarmi. Meni je bilo dovolj da sem crtal s seznama za nakup v (ssirsi) druzini in jim uturil kitajca.
Ravno iz servisa. Volvo VEA 2.0 dizel. 12 let so na trgu s tem oljem 0W-20.
Naredil skoraj točno 10.000km med servisoma, dolil sem točno 1l olja. Od tega 8 - 9.000km vleka prikolice. Drugače si najbrž nebi vzel 1l.
Ga pa ne mislim in tudi ne upam menjat za drugo olje. MrDaco dobro se je za pozanimat, nekateri reskirajo, jaz raje ne bom. Motor je suh, menjalnik tudi. Na ven 211.000km.