Jaz bi jo vkradel :)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malkom bi mel eno punco ki je doma v radiusu 2km, torej sosedo
smile-1.gif

Problem je, da ma fanta.

Zdaj pa hitro s predlogi na dan kako mu jo naj "nesem". Da sma si všeč težko rečem, ampak to bi malkom prec uredil,
malo na kak sprehod, kolega bi namestil (mojega) psa, kot da je zapuščen da ga je nekdo k klopci privezal in ga jaz posvojim,
kolegico naserem da je kje ob pločniku z zvitim gležnom pa ji pomagam v bolnico, malo na sladoled, za vikend jo dol v Split
zavlečem, malo splitsko rivo pokažem, povem kaj o zgodovini mesta, skratka to mam "coverd". Za večerjo malo buzaro
pripravim, odprema flašo Babiča, sončni zahod z balkona...

Dajte mi nasvete kako jo prepričat da samoiniciativno zapusti fanta, ki je mimogrede zguba na kvadrat pa še prestar za njo,
vizuelno pa tak, da se ti punca malo zameri oz. vsaj njen okus. In tu pridem do točke ko ne razumem niti enega njegovega plusa,
nima dobre službe, doma pri starših, 15 let stari mondeo, ni lep, prav smešno se oblači, in ta pohorski naglas je prav ridikiles,
pa še pelje je nikam.

Ajde pubeci, gremo v akcijo kaj ji naj rečem oz. jo do tega pripravim, punca je pametna, razgledana z realnim pogledom na svet,
obnaša se kot da je stara 30 z dvema otrokoma. Šteje jih pa 21. Skupaj sta 3 leta. Živi pri njem z njegovimi starši
rolleyes-1.gif

Da bi šla v kino z mano je že potrjeno. Pa še ko se vidima, skoz skupaj nabijama špile na ajpedu
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ji bom jaz kopiral link do te teme pa se bo zadeva sama uredila.
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
..potem ti pa priporočam da ji samo izpoveš vso ljubezen in jo postavš pred dejstvo... ali ti ali on kot zguba ... ni druge..

pa vso srečo...
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
..potem ti pa priporočam da ji samo izpoveš vso ljubezen in jo postavš pred dejstvo... ali ti ali on kot zguba ... ni druge..

pa vso srečo...
zmaga.gif

Če sn preveč uscan, da bi mi rekla "eh preveč ga mam rada, res nebi, nisem taka". Pol pa več nebi blo nabijanja
špilov pa smejanja in druženja. Malo jo tak "tipam" v smislu "se kregata kaj, vse vredu doma?" "Joj kak me križ boli,
surfali smo na gramoznici, pa prehladil sem se"
evil.gif
"A čaj da bi skuhala? Ja te pa lepo prosim, boš en cigaret?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Da se ti tip, ki ima punco, ki ti je všeč, zdi baksuz, je človeško.

Če je mala dobra, je imela dost izbire med tipi.Že ve, zakaj ima tega.Mogoče zato, ker je varen in dolgočasen in lahko po strani še kakšnega "sproba".

Skratka, če hoče varnega, bo težko šla kr stran.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
rajši kako njeno sliko prilimaj.... bomo meli več od te zgodbe

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
..treba se je prodat mojster ... fejkaj ...laži prigovarjaj ... postavi se v vlogo prodajalca kateri želi najbolje prodati izdelek oz storitev.. ma ni, da ne bi skapirala da pri tebi dobi dodano vrednost ki jo pri zdajšnjem nima..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
..treba se je prodat mojster ... fejkaj ...laži prigovarjaj ... postavi se v vlogo prodajalca kateri želi najbolje prodati izdelek oz storitev.. ma ni, da ne bi skapirala da pri tebi dobi dodano vrednost ki jo pri zdajšnjem nima..

Kaj se tiče fejkov in nakladanja sem mojster, tu ni kaj. Vložim jo ko filano papriko.

Ovira bi znala bit to, ker ve kje in kaj delam, mam nekoliko specifično službo ki ženskam ki hočejo poštenega fanta ne pašejo...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sorry ampak bejbe se oklepajo luzerjev.

Aja ups, če premislim malo, morda maš pa res dobre šanse!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma [censored] se oklepajo luzerjev, oklepajo se modelov ki imajo pri svojih 30 letih hišo, vikend, X6, dva motora in dve firmi.

Pa sej to je to. On je tak al tak luzer, jaz pa tudi da se morem sploh trudit, pravi ded bi jo primo za roko, rahlo povlekel k sebi,
ji v 3 sekundah nekaj povedal na uho, pol pa samo šok in nato nasmeh.

Naslednje jutro ko se zbudiš te čaka SMS: "Kaj si res mislil al si se zajebaval?"

Jaz pa se jebem vrjetno za prazn qrac kak bi jo speljal.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
vprašaj jo, zakaj je z njem. Če ne ve, potem se bo zavedla, da v resnici ni enega pravega razloga, da je z njim. Če pa je kak razlog, si boš pa na jasnem, kjer morš pojačat.

lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Vprašat bejbo, zakaj je s tipom????

Mater, morš bit pa res geek, da se domisliš takega vprašanja.

veš kolk jih ne ve, zakaj so s svojimi tipi. Odgovor kot je spodaj nakazuje, da je kr tko, ker z nekom pač mora bit.
In če sta na takem frendly levelu to čist komot vprašaš.

lp

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
vprašaj jo, zakaj je z njem. Če ne ve, potem se bo zavedla, da v resnici ni enega pravega razloga, da je z njim. Če pa je kak razlog, si boš pa na jasnem, kjer morš pojačat.

lp
Odgovor bi verjetno bil nekaj v stilu ... "ker vse naredi, kar mu rečem".