Jao, policaji...!!! (posilstvo v kočevju)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
na svetu se, poleg poljedelstva in ciganov, dogajajo tudi druge pomembnejse, zanimivejse,.. stvari,
ce bos bos odpru svoje oci in glavo jih bos mogoce hitro opazu

seveda da se, ampak tisto je drugje po svetu, tale štala s cigani je pa pri nas in se tudi nas tudi tiče malce bolj kot pa kratenje človekovih pravic v Kitajski....

fora je pa v tem, da folk z vsako novo malo ali pa veliko p33sdarijo s strani ciganov postaja vse bolj živčen, ker je od primera do primera bolj jasno, da se državi dejansko ne da ukvarjat z njimi oz. se ne ukavrjajo tako, kot bi se mogli...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ma ne, saj smo pred zakonom vsi enaki.
wink-1.gif

Če drugega ne, se vsaj nasmejim lahko pošteno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Tema sploh ni važna, lahko bi bila brez naslova in brez vsebine, nasmejim se tebi in stardecu. Da na enem forumu najdeš dva taka patrona... en v božička verjame, drugi pa rampo na meji odlomi, misleč, da gre skozi križišče pri zeleni luči.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
aha torej poškodba splovila ni dovolj za obsodbo? kako pa komentiraš to, da policija reče staršem deklice da jih ona ne bo varovala in da naj si najamejo varnostnike? ali pa to, da je prvi izvid pokazal da je bila posiljena in je ta izvid "izginil", drugi je pa čudežno pokazal da pa ni bila posiljena? ali pa to da mati nima pravice do izvida oz. da izve kaj se je zgodilo njenemu otroku? vse se obrača v korist ciganov in sigurno bo prišlo tako daleč da bodo cigani tožil mamo te deklice in DOBILI sodbo.

ja tako lepa je ta naša preljuba Ciganija ups, hotu rečt Slovenija
rolleyes-1.gif

pa prosm, če si v bruslu se brigej za bruselj, ker lahko je pametovat iz XY države, kako NAJ bi delovali zakoni v XYZ državi.

pridi v SLO, poglej si to sranje, bruhaj, in pojdi nazaj v bruselj.
zmaga.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
pa si ti use prebrau?

ali si mogoce eden tistih ticev, ki misli, da so cigani krivi za vse njegove tezave

si pa zagotovo eden, ki misli, da je izven SLO vse idealno

noben ne govori da so za vse krivi cigani, so pa odličen pokazatelj kako pravna država enostavno ne funkcionira. In ker se drek z leti nabira, počasi folku dopi*deva. Itak tebi ni jasno, ampak tega smo že navajeni...

In kaj potem če se recimo v Afriki kolejo med plemeni? A zdej nej pa pri nas opustimo probleme ki se tičejo nas samih, zato ker se v Afriki kolejo in ker je hujše kot pri nas?
stupid-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Vse cigane v Bruselj, tam jih bodo obravnavali enakovredno kot ostale belgijske državljane, pri nas jih pa ne bo in ne bo niti rasne nestrpnosti. Pa še vse bomo obravnavali enako...
P.S. To je potrebno povedati še vsem ciganom, ki se selijo iz Italije ven. Naj potegnejo malo proti severu, v Belgijo. Raj, kjer se cedita med in mleko. Enakopravnost.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a boš tih. ciganu nikol ne smeš rečt da sta enakopravna, ker to pomeni da ne sme delat pizdarij ker bo kaznovan. treba jim je rečt da se jim tm vse dovoli ker so zaščiteni kot manjšina
wink-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
s to paranojo do ciganov se smesite in kazete svojo nemoc do resevanja resnih tezav

priznam, cigani so obcasno tezavni in skodljivi,

vendar se vecina vas zescih Altercov spravlja na cigane zato, ker se do njih cutite nadmocni in jih imate za manj vredne

resnih tezav, problemov, kriminala,....ali ne vidite, alpa se jih bojite komentirat in zahtevat glavo osumljenca

najlazje je tolc po ciganih, ki tak al tak nc nimajo

bi rad slisu kater od Altercov je meu osebne, negativne izkusnje s cigani in kaksne?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
torej če ti cigan posili sorodnico, boš krivil koga? cigana al enga iz nove zelandije?
bonk.gif

krivi se krivega. pri ciganih je pa pač tko, da je večina samo za pred zid, kar dokazuje njihov odnos do države in sosedov.

aja to je zdej spet sodstvo krivo
bonk.gif

poba, če je človk prfuknen, mu noben zakon ne more preprečit da te fenta. neboš vrjeu, ampak če vi vsi spoštovali zakone, potem bi bili zapori prazni, svet lep in brez nasilja, lahko bi na ulci zgubu 10mio€ pa bi jih dubu nazaj... ampak pravljice so samo za otroke
priden.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
brat je mel neki let nazaj ( cca 8let ali več), ko so mu cigani hotl sred čopove jakno ukrast
stupid-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
...priznam, cigani so obcasno tezavni in skodljivi...
Kdo ti je pa tu pištolo prislonil na glavo, ko si zgornji stavek tipkal...
cool-1.gif

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
pri dedeku in babici so vedno hodile ciganice in fehtale za kruh ipd.(zdaj fala bogi več ne) no in en dan pridejo in fehtajo za krompir, oba2 gresta nabrat vrečo krompirja v klet, en cigan pa se je medtem zmuznil v hišo in ju okradel. na srečo so jih policaji potem našli...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ampak pravljice so samo za otroke
priden.gif
ko si bil se otrok si najbrz preresno uzel, da te bojo ciganom dali, ce nebos priden

raj napis, ce si mel kaksno slabo iskusnjo s cigani

Dej model res mi greš že na živce s to tvojo sanjsko predstavo o ciganih, ko revčki nič nimajo in take zadeve. Sej ne rečem tudi nekaj izmed njih so povsem pošteni ampak tisti tudi delat hočejo in se asimilirajo kot vsak normalen človek. Medtem ko jih pa 80% živi na moj račun od razne socialne podpore, ali pa bakrenih žlebov kateri ti mesečno izginevajo iz bajt. Model bod realen [censored], če že poslušati kaj ti sporočam v bruselj jebemtiš.
Dej ko boš obiskal žlahto tle na štajerkem, zapel se mal čez dolensko ali kje drugje po cignaskih naseljih, poglej si malce kakšne hiške si postavljajo, kako se iz leta v leta večajo ta njihova nasleja, povprašaj malce domačine kakšne so razmere, kakšni so problemi...tle lapaš nekaj v tri dni, pred sabo imaš zakonik, da smo vsi enaki pred zakonom...resno no zbudi se in stopi na realna tla. Cigani po vsem svetu obirajo poštene državljane, tudi take kot si ti in jaz, ki plačujemo razne davke, medtem ko dobivajo oni podopre toliko, da se ti niti ne sanja ne. Delovna doba? Vprašač cigana, če ve kaj to pomeni, koliko potegne BMW 540 pa dobro ve na podlagi lastnih izkušenj!!?? Ne serimi mi več s tem, kaj hočemo MI ciganom vzet, k itak nič nimajo!! [censored] moja mati je ostala brezposelna (firma šla po 30tih letih v stečaj) in bi morala v predčasni pokoj zaradi zdravsvnih težav (zaradi katerih je imela že nešteto operacij, med drugimi tudi desne roke ne more dvigniti niti nad glavo) ampak žal ni dovolj "bolana", medtem ko pred njo in za njo od komisije pristopi ciganček ko malce pojamra in se z nasmeškom in poskončno odpelje v svojem črnem BMWju. Podpora seveda lavfa na polno. Ne ti men tle lapat, da sem jaz nestrpen in ne vem kaj, boli me [censored], taka odžiranja oz. izkoriščanje države in mojega denarja ki ji ga dajem, me pošteno pogreje in ravno v tem so cigani največji eksperti. Si že videl sploh kakšno cigansko naselje, si se vprašal kaj počenjajo za vse "dobrine" za katere misliš da jih nimajo??? Ma dej bluziš v sanjah in se mi ne da ukvarjat s tabo. REs mi je pa hudi da je takih kot si ti na žalost malce preveč, ko živijo v oblakih in od svojega vrta dalje ničesar ne vidijo, razen kar gledajo na oddaji Svet ali še huje CNN, pa zraven še kakšne človekove pravice
bonk.gif
In to je razlog da se velikokrat zadeve nikamor ne premaknejo. Zadeva v Ambrusu se navzven sliši mogoče kruta ampak žal je do tega moglo priti in imajo mir in red, akterega prj ni bilo. Ja kmetje so vzeli oblast v svoje roke, žalostno ampak mogoče če pogledaš iz drugega zornega kota - verjetno njihovim težavam nihče ni prisluhnil, tako kot ti tukaj gor lapaš....

Pojdi v svet ampak ne v drugo pisarno na drug konec sveta ampak pojdi med ljudi, poglej na probleme brez zakonika ali blesavih medijev, pa boš marsikaj spoznal.
Pa prosm ne mi s kakšnim moraliziranjem da te napadam ali kaj podobnega ampak sanjaš no. Edino kar ti še manjak je da poveš da greš kmalu v obljubljeno deželo - U S faking A. Pa brez zamer.
roza.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
še ena lepa novica, ravnateljica šole se je odločila kazensko ovadit mamo posiljene deklice
bonk.gif

nevem kaj se dogaja, ampak ponavadi ko kdo komu grozi, policaji rečejo da nič ne morejo dokler se kej ne zgodi. tokrat so pa zgleda ukrepal
17758-icon_confused.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
še ena lepa novica, ravnateljica šole se je odločila kazensko ovadit mamo posiljene deklice
bonk.gif

:
Pa je tista deklica sploh bla posiljena? pa še v šoli?