Jao, policaji...!!! (posilstvo v kočevju)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Torej, jaz nisem nikjer pisal na nivoju pogroma, kajne? Ker tak način razmišljanja ni primeren za civilizirano družbo. Po drugi strani pa v Sloveniji mladoletniku, mlajšemu od 14 let, sojenje sploh ni mogoče, kaj šele, da bi ga obravnavali kot odraslega. Zato sem prej pisal o neustrezni zakonodaji.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Oseba, stara pod 14 let, ni zmožna docela razumeti pomena kaznivega dejanja, zato bi bilo popolnoma neprimerno, če bi se ji sodilo, kot odrasli osebi.

Tudi oseba stara 14-17 let je še mladoletnik in so sankcije pač mladoletniške.14-15 mlajši mladoletnik, 16-17 starejši mladoletnik.

Ker nima enakih pravic, kot odrasli, tudi ne more imeti enakih dolžnosti in enakih zagroženih sankcij.Zelo preprosto.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Da 13-letnik ne razume koncepta posilstva, mi pa ne boš prodal.
stupid-1.gif
Zanimivo, da v tujini, recimo v ZDA ali VB, z lahkoto sodijo mlajšim od 14 let, če je bila teža dejanja dovolj velika. Kar posilstvo absolutno je.

Slovenija je pa kriminalcu prijazna država. Kaj sporočamo takim smrkavcem, ki si to dovolijo, potem pa še nekaznovani čez pridejo? Razmisli malo o tem.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Se strinjam s tabo,da so ene izjave malo hude, ne strinjam se pa s tem,da se gre za zaplankanost, nerazgledanost, nerazumevanje drugacnosti.
Če bo tebi nekdo skakal po glavi boš najbrž rekel vsaj "au",če že ne kaj drugega.In prav to ti ljudje govorijo.
Dost nam je tega,da me bo v moji državi jebal nekdo,ki je prišel sem, ne plačuje davkov,ga država financira iz mojega žepa po vrhu vsega mi pa ta "nekdo" še krade zravn.Ker pa mu to ni dovolj, mi jebe še otroka.A se ti takšno obnašanje zdi vredno tolerantnosti in razumevanja?
Kaj boš rekel otroku,ko te bo vprašal zakaj je hlapec ciganu?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ko bojo pa tisteli romi par let starejši, in jim bojo hormoni jajca paral, bojo pa tud sposobni posilstva, a ne, če se že zdej upajo tok enega nadlegovat! in če jih ne bo zdele en po prstih, bojo mislili da niso nič narobe naredili!

Brez veze.

Ko bodo odrasli si lahko vzamejo za zgled Strojanske cigane, ki so posiljevali brez vsake kazni.(glej priponko)

Mejduš tako državo.

Edit:Kako naj prilepim pdf file velik 2.479 KB?!

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
hkrati sn pa tudi presenecen, da tako javno razglasate svojo zaplankanost, nerazgledanost, nerazumevanje drugacnosti,...

Mi poveš, na kakšno drugačnost si mislil?
Če imajo cigani "drugačnost", da kavsajo 12-letnice, naj delajo to znotraj njihovega (pedofilskega) plemena, če pa se lotijo otrok avtohtonih državljanov Slovenije, je pa tu 15 let zapora premalo. Pa naj bo tak pedofil 13-leten, ali 73-leten...

Pa če lahko napišeš, ali za priseljence v Belgiji velja belgijsko pravo, ali tisto od priseljencev?

Po tej logiki ljudožerca Afričana, ki živi v Belgiji ter skuha in požre človeka, oprostijo, ker je to pač neke vrste "folklorna posebnost" in nedvomno drugačnost...
bonk.gif

Najbrž še nisi slišal, da če prideš živet/delat v neko državo, da MORAŠ svoje življenje podrediti zakonom tiste države.
Če ti zakoni te države ne odgovarjajo, pejd lepo domu!!!

Peezda, da moram nekomu (ki živi v Belgiji!) razlagat zadeve, ki so vsakemu Evropejcu s končano osnovno šolo jasne. Vsaj morale bi mu biti jasne!

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
hkrati sn pa tudi presenecen, da tako javno razglasate svojo zaplankanost, nerazgledanost, nerazumevanje drugacnosti,...
bonk.gif
(škoda ker ni smajla ki bruha)

nerazumevanje drugačnosti!?! Are you fu.cking kidding me!?
A to, da je v njihovem plemenu normalno jebat otroke, potem lahko to prosto po prešernu delajo po celi državi in vsem otrokom (tudi pod prisilo če je treba
bonk.gif
), mi bi se pa moral strinjat s tem, saj so oni drugačni od nas!? A si ti bolan al kaj!?
Če je to zate zaplankanost in nerazgledanost, potem prav: raje sem zaplankan in nerazgledan, pa imam varnost in mir, kakor pa (po tvoje) razgledan in strpen, pa mi lahko vsak ki je "drugačen" hčerko za vsakim vogalom posili, jaz bi moral biti pa tiho.
Če je to zate strpnost, se lahko prepogneš in si jo v velikem slogu zatlačiš nekam...

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
vidva s Francozom spet neki mesata
in drugacnost povezujeta z zakoni,
a sn kje napiso naj za cigane veljajo drugi zakoni?

ce je do posilstva prislo naj se jim izrece najstrozja mozna kazen,
in novinarski prispevek Kanal A se ni dovolj za obsodbo,
dokaze bodo morali zbrati zato pristojni organi

naj za konec se dodam, da se tudi precej osumljencev, ki niso cigani, sprehaja na prostosti,
k temu velikokrat pripomore neucinkovitost nasega sodnega sistema, saj npr. primer zastara, pride do napake v procesu,...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja a za nadlegovanje pa ni treba kazni al kaj? sej že vemo, da posilstva ni bilo, bil je samo napad, ampak sej se tud to kaznuje, a ne?

predvsem mi je zanimivo, zakaj se nič ne govori o tem? a se ne sme al kaj?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ce je bilo storjeno kaznivo dejanje je potrebno storilcem sodit in jim nalozit ustrezne kazni

to, da je pa ze vsak prekrsek, ki ga stori cigan udarna novica v vseh medijih
postaja ze nadlezno

oz. najlazji nacin, da preusmeris pozornost, saj se skoraj vsa Slovenija zacne ukvarjat s cigani kot, da so oni trenutno najvecji problem v drzavi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja no, sej pomoje je sam naključje, da sta zdele pac 2 incidenta na tapeti. In če so ga pač romi zasral, naj še odgovarjajo! tako kot bi ti, jest, in mi vsi! Če bi bil to en slovenski mulc, bi socialna že oddala vse vloge za odvzem otroka, starše bi preverjali, mulci bi bili iz šole izključeni...

Isto pa nikoli ne bo, ker cigan ne bo nikoli Slovenc! Ampak ne zarad nestrpnosti, ampak zato ker jim ni treba živeti kot nam, ostalim prebivalcem Slovenije!

Sprijaznimo se, nihče jim nič noče, zato, da ne bi izpadli v velecenjeni EU kot eni nestrpneži, nacisti, rasiti, nacionalisti, ipd.... Pač so nujno zlo, katero je razsejano po celem svetu. Vedno pa znajo zaigrat reveže! Da se takim kot si ti smilijo...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
da nebo kake pomote : men se sploh ne smilijo

odgovarjajo naj za vse storjene prekrske in kazniva dejanja, npr. crne gradnje bi bilo potrebno nemudoma sankcionirat,

vendar sankcije naj izvedejo uradni organi, ne pa ulica

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
okej, kul.. kaj pa če uradni organi vse skupaj zignorirajo oz. ne opravijo svojega dela, kot bi ga morali?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Enakosti pred zakonom v Sloveniji ni. Prej, ko se sprijazniš s tem, bolje bo.
P.S. Božička in Dedka Mraza tudi ni...
cry12bpy.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
eni pa v to kr verjamejo...

sej pogledaš par odmevnih sodnih procesov v zadnjih parih letih, pa vidiš, kako furjasto je vse skupaj...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
važn da država nikoli ne pozabi na nas, pa magar pri neplačani kazni za nepripet varnostni pas ali pa kkšn drugačen prekršek, nevreden omembe. pri takih stvareh pa vse teče tako kot mora, pri resnih se pa zakomplicira
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
to, da je pa ze vsak prekrsek, ki ga stori cigan udarna novica v vseh medijih
postaja ze nadlezno

Ciganom dopovej da nej nehajo delat pi*darije, pa jih ne bo več na prvi strani! Suženjstvo, nadlegovanje/posilstvo, streljanje,...
Naj novinarji raje dajo naslov npr.: zdaj je čas za poljedelstvo (da bojo cigani kej imel jeseni za krast)
evil.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
nekako ne razumes,
npr. ce bi novinarji v prispevku izpustili besedo cigan/rom,
novica potem ni zanimiva in bi jo vecina vas Alter nestrpnezev gladko spregledala

na svetu se, poleg poljedelstva in ciganov, dogajajo tudi druge pomembnejse, zanimivejse,.. stvari,
ce bos bos odpru svoje oci in glavo jih bos mogoce hitro opazu

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
jaz vem kaj se dogaja, vem pa tudi kaj bi se moralo dogajati, pa se ne.
In kaj potem če cigota spravijo na prvo stran? Je že morala biti huda pi*darija da so ga dal, a ne? Recimo posilstvo pa mučenja, streljanja, ropi,....to ponavadi pride na prvo stran, ja!
rolleyes-1.gif