janša-orožje

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A piše tudi kaj Ivan počne s tem denarjem? To so stotine miljonov eur zdaj!
shocked-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
ah ja primeri se vlečejo že celo stoletje pa zaenkrat še ni dokaza da bi ga vtaknili v arest... Ali pa so tožilci in preiskovalci povsem nesposobni

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
ko prebereš knjigo ti je točno jasno zakaj ni zaključnega epiloga!
preden sem začel prebirati sem bi zagrižen janševec sedaj se je to spremenilo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Pač da je zadeva veliko stala, nič drugega.

Drugače pa dejstva so že dolgo znana, ni denarja, ni orožja.

Le zlikovce, ki so kovčke odnesli, še niso izsledili oziroma predstavili javnosti.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
v knjigo so dokumenti, ki so bili stogo zaupni do nedolgo nazaj, kriminalisti točno vedo kako in kaj
samo brezigarjeva takrat oz. leta 95 je bila strogo proti privedbi janše pred sodnike oz. sploh ni hotela da ga preiskujejo

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Še nisi odgovoril...kaj počne z vsem tem kešom?

Zakaj ga niso zaradi tega že spravili za zapahe? Imeli in imajo roko nad njim že 20 let.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
kako naj vem kaj počne z tem denarjem, mogoče je pa zato na zadnje soočenje na pop tv prinesel dokumente in to na koncu oddaje
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik aviator pravi:
v knjigo so dokumenti, ki so bili stogo zaupni do nedolgo nazaj, kriminalisti točno vedo kako in kaj
samo brezigarjeva takrat oz. leta 95 je bila strogo proti privedbi janše pred sodnike oz. sploh ni hotela da ga preiskujejo

Bo .pdf?
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

In ob vseh teh milijonih, ki jih janez ima, bi sedaj opravljal sluzbo za 3 jurje eur z malico vred?
grin1.gif

To tudi meni ni jasno, če bi pobral toliko denarja bi kupil kak otok in tam užival do konca življenja.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

In ob vseh teh milijonih, ki jih janez ima, bi sedaj opravljal sluzbo za 3 jurje eur z malico vred?
grin1.gif

Denar ni vedno motivacija, vsaj ne neposredna. Pri njemu je to oblast ,ki pa tudi omogoce vse drugo. Poleg tega, vecina bogatasev dela se naprej kljub temu da ima miljone/miljarde na racunu. Njemu bi se denar zelo poznal saj tudi pri skromnih 3000€ ne spaca skupaj ene normalne obleke ali vsaj nasvet stilista.

Pri svercu orozja so bili vpleteni vsi tako da ni za pricakovati nek resen konec zgodbe sicer enostavnega primera.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

grin1.gif

To tudi meni ni jasno, če bi pobral toliko denarja bi kupil kak otok in tam užival do konca življenja.

pač ni seljak.