Janša opran izmišljenih obtožb

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Se pravi, da se je Lindiæ opravičil, ker je govoril resnico?
Ne vem.
Vem le, da ni zanikal prejšnjih izjav.

Eni seveda ti "vidijo".
suzica&co : "vidimo stvari, ki jih ni"

Dvoličneži brez primere...
hysterical-1.gif

1. Liniæ se piše s mehkim č-jem... torej liniÆ
grims-1.gif
... ne zavajat ljudi.

2. Liniæ je OBTOŽIL janšata , da se je okoriščal in prevzemal denar od preprodaje orožja.

3 Liniæ je sedaj priznal da se je lagal, da bi sam vedel za janšatovo okoriščanje z denarjem pri preprodaji orožja.

4. Kdo je iz slovenske vlade fehtav liniæa, da je začel to laž (beri točko 2) širiti po sloveniji, katero je slovensko ljudstvo pograbilo kot trop sestradanih hijen?

suzica&co ?

Snecer& spansman grupa ?

stein²& liniæeva mafija ?

Kdo je zdaj bil ? Sam liniæ ziher ne, je preveč trotel...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a lahko pišeš janšo, je našata..a smo v sloveniji al kje..taka spahedravščina da glava boli.in to njegovo volilno telo..

pa vprašanje
a je janša glup, ali ni
a je takratni politični vrh bil glup, ali ne

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
torej, če veš, da je kriv, imaš zagotovo neizpodbitne dokaze...na plan z njimi! ali pa te bomo od sedaj naprej klicali lažnivec, deal?
wink-1.gif
Kje sem pa napisal, da imam jaz kake dokaze?? Bumbar...
Pač od moje punce sorodniku (bratu od žene njenega strica) so v tej aferi po krivem zajebali celi lajf s podtikanjem dokumentov, da so se je Janša in njegovi sodelavci rešili najbolj bremenilnega gradiva. Bil pa je ta človek takrat kar na visokem položaju v policiji. Če bi pa bil preglasen, bi ga pa likvidirali...
Ne vem, kaj ti pričakuješ, oz. kam spadaš, ampak si pa opran.

Kdo je že najebal v primeru Kramberger? In ti misliš, da je bil res pravi človek obsojen? Ne vem no, v tistih časih so bile tovrstne poteze stalna praksa, in ta Janševa afera ni nobena izjema...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Pa ne da se mi s tem ukvarjat, le ta človek iz koroške in njegova družina se mi po svoje smilijo. V napačni službi je takrat bil...
Pač [censored] ga, takrat so bili neki drugi časi, ko se je marsikdo okoristil za celotno življenje. Če pa bi bili še po vseh teh letih kje kakšni dokazi, pa bi to bil čudež...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
3 Liniæ je sedaj priznal da se je lagal, da bi sam vedel za janšatovo okoriščanje z denarjem pri preprodaji orožja.
...
In kje si to zasledil?
Iz člankov razberemo lahko le, da se je opravičil, ker je Janšo omenjal, ne pa da bi priznal, da se je lagal.
Tolk imaš oprano glavo da bereš stvari, ki niso napisane, ker tolk sveto verjameš da so se zgodile.

E ti vlomi v bajto, ti ga zalotiš in prijaviš policiji, kasneje ga srečaš in vžgeš na gobec.
Na sodišču se mu opravičiš, ker si ga na gobec.
Ti pa iz tega razbereš da ni vlomil.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
S kom se boš pa pogovarjal 4. in 5. junija, ko je pri sosedih papež?

Veš da tišlar ne bo zamudil priložnosti.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Takrat otrok ne bo pametno spuščat iz hiše, saj papež pride vedno z veliko delegacijo
smile-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kak te naj jaz vem, zakaj se je poročil...
rolleyes-1.gif

Pa mogoče sploh nista poročena, ampak sta v izvenzakonski skupnosti... Ðizs, kaj nekatere zanima.

In mimogrede, za poroko cerkev sploh ni potrebna, če še ne veš... Pravzaprav je cerkvena poroka nepotreben strošek in bedasta dodatna ceremonija.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Janša je poštenjačina...

kaj ga serjem danes:)))