jagnje

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Ei softi sam tale tvoj roštilj za 3000k eurou.......nisem vidu še tolk dragega zidu........kupš 2m2 belih ceglov ...eno vrečo betona....postavš pa ob zidu zakurš........ostane ti še 2700eur
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ei softi sam tale tvoj roštilj za 3000k eurou.......nisem vidu še tolk dragega zidu........kupš 2m2 belih ceglov ...eno vrečo betona....postavš pa ob zidu zakurš........ostane ti še 2700eur
grin1.gif

Pa ti veš da je roštil drugi avto pravemu moškemu?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni..je pa lahko distavljeno v okolico.

v okolici ni take paše.

čist tok za info
te ovce se pasejo na 20 ha pašnikov, travnikov, hoste. v povsem kmetijskem okolju. ne jedo nobenih 'aditivov'. živivjo v ograjenem 'rezervatu' v družbi cca 5 psov ubijalcev.
konkretni primerek je bil na mleku, okusil je seno. trave še ni jedel. trava mu da tisti poseben vonj.
zaklano in urejeno je vedno top. se pa skor vedno dobi roba. zdej jih gre recimo 10 za eno poroko, zato je mal krize..cez mesec bo pa že bolje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
grin1.gif

Pa ti veš da je roštil drugi avto pravemu moškemu?

napačnemu razlagaš

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
samo softiæu... to ko bo neki pknik alter-jugonostalgikov in ostalih južnih seniorov,
pa nebi mi raje vsak po 20 fliknili na kup, pa ti eno tako janjetinu pripravil? Sej kak čevap pa piliæe še vedno lahko dodamo :D

Jaz kmet še ovce nisn jedo, pa osla in koze tut ne, bi pa probal kaj vrhunskega po starih recepturah
frown-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem reku, da te povabim, k si mi čestital rd..sem, če em spomin ne vara.
pa še par jih je bilo.
zdej..če bi kaj takega..pol dam jest za flaškon vina, tole pa skup zberemo..obrnil bom pa z veseljem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rakijo dma jaz..liter bo zadost.

vino je tudi..mislim, da lahko zbiramo 10 po osebi.

drgač pa štajerc moj..če se ti zalušta pa nahecaš domače piši, ga uredim, obrnem, prideš iskat in to ej to.
sam te moram opozorit da žret direkt z ražnja dol je povsem drugo kot dve uri pozneje v totem amribori

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tak vem da se more to dol rezat... Sej bomo naredli sceno, te pa 10 po glavi nemečmo skupaj, pa vsak še kako pivo od doma,
kaki kanisterček cvička se mi zdi da bomo dobili zastonj, pa jaz še prnesem malo domačega jegermajstra, pa mamo
smile-1.gif

Bom pa vzel eno svežo za domov, pa jo bo stric naredil tako treba :D Smo na vezi za to finto še...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pa saj znaš brat Presneto!

Napisal sem plošče, ne cegu!

Za peč poglej po oglasniku ali na podarimo.si. Ampak mora biti tavelika, 6kW ali koliko, v tamali ni nič uporabnega. Sem prejšnji mesec eno razdrl.

Taveliko smo komaj štirje spravili v kombi.