Jack Daniels - kje kupiti večjo količino

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
svoje case (~5+ let nazaj) je bil na preglovem trgu v fuzinah nekdo.. mogoce bo kdo od tam kej vec vedu.
mam pa se stevilko od tipa, samo sem nazadnje kakih 5 let nazaj klical..

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ni tako simpl in enostavno...

mimogrede: koliko trgovin ti pa pripelje na dom robo brezplačno?

kaj pa je tako zakomplicirano?
to mene sprašuješ?

Citat:
Uporabnik dufus pravi:
svoje case (~5+ let nazaj) je bil na preglovem trgu v fuzinah nekdo.. mogoce bo kdo od tam kej vec vedu.
mam pa se stevilko od tipa, samo sem nazadnje kakih 5 let nazaj klical..

no če ga boš klical bi blo lepo da vprašaš za kok prodaja večje količine jacka in podobnega. npr 50 ali 100 litorv.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Jaz sem tukaj pred novim letom naročil, dostavili naslednji dan. Dostava pri nakupu nad 60 € je brezplačana.
Verjetno imajo tudi kak popust za večje količine.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
Citat:
Uporabnik Mirror pravi:
Jaz sem tukaj pred novim letom naročil, dostavili naslednji dan. Dostava pri nakupu nad 60 € je brezplačana.
Verjetno imajo tudi kak popust za večje količine.

Niti eura popusta..

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
en frend vem da jih je dobil enkrat celo paleto iz kamiona. Lahko ga vprašam če bo spet kej kmal, hehe. Je blo pa fuuul ugodno.

kujikar

Pripravnik
29. jan 2010
31
0
6
malcom in ostali ki ste obljubljali..
smile-1.gif
torej?

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ni še nič padlo iz kamiona,hehe
grin1.gif
.

je pa en frend začel delat v Grosist Metlika, pa lahko za foro vprašam za kako ceno lahko zrihta.
Kolk bi ti že rabu?

blabla11

Zelenc'
28. jul 2010
1
0
1
Je kdo kej našu? Zanima me večja količina vodke, jagermeistre, tudi ostalo.. Kdo ve kok cenej lokali dobijo? Verjetno bi se tud lokalu splačal recmo, da jaz vzamem brez računa od njih oni lahko še vedno v stroške dajo, kot da so to porabili?

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Matr ste tukaj mojstri.Jack je pakiran v kartonih po 12.
Kar se pa tiče, da bi ga kupil od lokala, oni pa bi prikazali kot strošek
bonk.gif

Kar pride v lokal mora biti na zalogi, razlika se je prodala računi morajo štimat, drugače je pa veselica ko pride davčna.
No v glavnem je cena 17-18 evrov najnižja za litrco, sicer pa obstaja pri švercerjih tudi bolgarski Jack, tako da pazljivo če hočeš neko smešno ceno.

gift

Zelenc'
15. mar 2013
1
0
1
Jaz lahko dobim Jegera in Jacka oba literska po zelo ugodnih cenah.... več na privat.

brinan

Zelenc'
5. avg 2010
18
0
1
www.najel.bi
V Italiji imaš precej cenej. Kolega kupuje Havano 0,7 (rumeno - 3 leta) za 8,5€, včasih je bila celo 7,8€ v Carrefouru. Drugod je pa tud pod 10€. V Sloveniji imaš pa 0,7 belga, k je cenejši za 12,5€. Rumena pa je še dražja 13,5€.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Kdo ve kje se dobi tisto veliko flaso Jack Daniels, ki je na nosilckih? Ma kolega RD počas in ima rad Jacka:)