Moraš v čvek temi o covidu izrazit nasprotovanje paničarjenju, da padeš na kurji uč moderatorju, pol rata moderator trigger happy, pol pa ni težko od tu dalje, en kiks, pa si out. Pomojem sem kle gor tud tam nekje od leta 2008, pa sem bil banan takrat prvič in pol kmal spet drugič. Pač dec ne ve kaj je moderiranje, pa je drugač čist fajn možakar.Ok, zdej mam pa dost! Vsi ste bli ze banani, nove nicke odpirate vsake pol leta,... jaz sem tle gor od 2008 in nisem bil se niti enkrat banan! Kamele0N kaj morm napisat da me banaš enkrat, da vidm kako to zgleda? Ti si bl desn a ne? A se morm kej na jajota spravt al se z Jadotom skregam in recem, da so men Albanci zakon in bi jim vsaj Kranj šenkal?
kak od 2008, od 2013 ti piše, al imaš morda več nickov?Moraš v čvek temi o covidu izrazit nasprotovanje paničarjenju, da padeš na kurji uč moderatorju, pol rata moderator trigger happy, pol pa ni težko od tu dalje, en kiks, pa si out. Pomojem sem kle gor tud tam nekje od leta 2008, pa sem bil banan takrat prvič in pol kmal spet drugič. Pač dec ne ve kaj je moderiranje, pa je drugač čist fajn možakar.
Ne, tega že od začetka. Nimam pojma zakaj piše od 2013.kak od 2008, od 2013 ti piše, al imaš morda več nickov?
Ne tuki, na enem drugem forumu.
Ok, zdej mam pa dost! Vsi ste bli ze banani, nove nicke odpirate vsake pol leta,... jaz sem tle gor od 2008 in nisem bil se niti enkrat banan! Kamele0N kaj morm napisat da me banaš enkrat, da vidm kako to zgleda? Ti si bl desn a ne? A se morm kej na jajota spravt al se z Jadotom skregam in recem, da so men Albanci zakon in bi jim vsaj Kranj šenkal?
Strinjam. Samo dotični dečko sankcionira samo določene, ostalo pusti in v tem je osnovni problem.
Uuuuuu zdaj si pa zadel. A si pomislil na moznost, da se dostkrat z nekom ne strinjam in debatiram v povsem kontra smer kot on. Zdaj pa pozorno preberi: v vsaki debati se da predstaviti svoje mnenje na kulturen nacin, brez zalitev ostalih. Ce ti mislis, da nekoga banajo, ker ima svoje stalisce si bedak. Kakor gledam veliko osebkov tukaj gor, ne znajo lepo kulturno izraziti svojega stalisca ampak je vsaka druga beseda zaljivka za drugace mislece. Nivo komunikacije na tem forumu in tudi v nasi politiki je dalec pod kritiko in ce bos nekoga uzalil bos s tem naredil kaj? Spremenil njegovo mnenje? Japajade.
Čakaj, čakaj, seveda je tak clovek bedak. Pa ne sam to, vsaj 30% ljudi na tem forumu je bedakov. Ce bo kdo meni napisal da sem bedak, prav, tud jaz lahko nekomu napisem da mislim da je bedak. Drugo pa je ce napises da je nekdo pitschka posrana in da bi ga blo treba prefookat in se kaj hujsega, to je pa mal pretiravanje, se ti ne zdi?