Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ampak naši organi imajo resnično katastrofalen PR - in zakaj tega, kar si napisal, ne more nekdo s policije na človeški način spravit v javnost? Nekako se mi zdi fer, da se javnosti objasni, zakaj se je AC zaprla.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj pa je na sliki zraven tudi vojaška policija:
http://www.24ur.com/foto-policisti-zaprli-polovico-dolenjske-avtoceste.html
Ali nimajo oni pristojnosti samo nad vojaki?
tudi jaz sem se isto vprasal ...
ne verjamem da so bili danes na udaru vinjete ali cvicek v tanku ...
Gre za racijo kjer ustavijo ves promet in pregledujejo vse možne službe. Vojaško osebje pač pregleda za to pristojna policija.
To je tudi namen teh akcij, pregledat 100% vozil v nekem času, pri njih iskat 100% in nato ta izplen ki gre v statistiko primerjat z dejanskim pri klasičnem nadzoru. Glede na razmerje se ugotovi učinkovitost in potem predlaga dodatne ukrepe.
pelji se CE-MB pa jih maš kolko hočeš.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Sam ne vem kje vi vidite same romune povsod ? romuni pa romuni pa romuni pa romuni pa romuni...
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?
ma dj ne seri nose dost furam na primorki in je tam recmo eden romun na 1000 ostalih....
ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču
Zakaj pa so bili že včeraj stožci postavljeni? Pa ne mi rečt da se je to nekdo danes zjutraj spomnil ko mu žena ni dala.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
pa ti pa jankoviæ tud zgledaCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Romuni, okvirji in podobni so bili obveščeni en teden vnaprej.
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma dj ne seri nose dost furam na primorki in je tam recmo eden romun na 1000 ostalih....
ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tole danes je bila vaja za kdo ve kaj, kajti drugače ne vem kaj bi delala (med ostalimi) vojaška policija in kriminalisti na AC.