Izredni pregledi na dolenjski avtocesti

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Mi je nasmešek dovolj. SPloh ko pokaže 0.00. Jaz nikoli ne gledam aparata, vedno policaja v ksiht da vidim prvi izraz ki ga dobi. Priceless bi se temu reklo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Zarad mene so lahko radarji. Bom pač počasneje vozil, tam, kjer so...
Samo da je pri nakupih sumljivo, to mi pa ni všeč...

Red je pa spet poglavje zase... ampak na cesti večinoma res!

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Sam ne vem kje vi vidite same romune povsod ? romuni pa romuni pa romuni pa romuni pa romuni...
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na primorski ac se drek dela iz njih. ni mi jasno kako lahko pol eu prevozi s prikolico k ma s flumastrom napisano tablico?

ma dj ne seri no
smile-1.gif
se dost furam na primorki in je tam recmo eden romun na 1000 ostalih....

ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču
hysterical-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Pozimi jih je manj. Počakaj na april, maj, ko se v Italiji in Španiji začnejo sezonska dela.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj pa je na sliki zraven tudi vojaška policija:
http://www.24ur.com/foto-policisti-zaprli-polovico-dolenjske-avtoceste.html
Ali nimajo oni pristojnosti samo nad vojaki?

tudi jaz sem se isto vprasal ...

ne verjamem da so bili danes na udaru vinjete ali cvicek v tanku ...

Gre za racijo kjer ustavijo ves promet in pregledujejo vse možne službe. Vojaško osebje pač pregleda za to pristojna policija.

To je tudi namen teh akcij, pregledat 100% vozil v nekem času, pri njih iskat 100% in nato ta izplen ki gre v statistiko primerjat z dejanskim pri klasičnem nadzoru. Glede na razmerje se ugotovi učinkovitost in potem predlaga dodatne ukrepe.
Ampak naši organi imajo resnično katastrofalen PR - in zakaj tega, kar si napisal, ne more nekdo s policije na človeški način spravit v javnost? Nekako se mi zdi fer, da se javnosti objasni, zakaj se je AC zaprla.

Ker gre za nakladanje?

To izvajajo že skoraj vsak dan, resnično pojasnilo bi bilo, da se je našim birokratom zmešalo, ko so njihove plače ogrožene in skušajo nekako upravičiti/financirati svoj obstoj, namesto da bi se odvečnih 50% odpustilo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.562
5.878
113
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Sam ne vem kje vi vidite same romune povsod ? romuni pa romuni pa romuni pa romuni pa romuni...
uf-1.gif
pelji se CE-MB pa jih maš kolko hočeš.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ma dj ne seri no
smile-1.gif

ne vem..al se pa zagledate v enega in vas potem tlači travma in se vam navidezno zdi da jih pravzaprav mrgoli kot mravlje na mravljišču
hysterical-1.gif

Ljubljanska obvoznica od Vica proti dolenjski je vsak 3 avto romun, in ne pretiravam. Na malce bolj odmaknjenih postajaliscih se sploh ustaviti vec ne upas.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
ma ja...ista fora k prideš v trebnje in je tam par tavžnt trebancu pa dva cigana k ne vesta kaj bi sama s sabo...in kaj se boš drug dan spomnil ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.974
6.027
113
Tole danes je bila vaja za kdo ve kaj, kajti drugače ne vem kaj bi delala (med ostalimi) vojaška policija in kriminalisti na AC.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

ma dj ne seri no
smile-1.gif

hysterical-1.gif

ja zagledam se v podrte kombije (in ni ravno eden na 1000), k komaj skupaj stojijo. travme me sicer ne tlačijo zaradi njih...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tole danes je bila vaja za kdo ve kaj, kajti drugače ne vem kaj bi delala (med ostalimi) vojaška policija in kriminalisti na AC.

Zakaj bi bila taka vaja?
Zahod ima preveč pufov, vzhod pa preveč energentov in denarja. Vojna bo.