Izrael - Palestina

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.313
2.947
113
Lublana
Obišči stran
V komentarjih polno omejenosti. Sicer duhovito, vendar, če bi se želeli malo zresniti, bi lahko kot civilizacija počasi naredili distanco med svastiko, železnim križem in drugimi simboli, ki si jih je tretji rajh izposodil in njihovo predrajhovsko zgodovino in pomenom.

Ne razumem najbolje kaj želiš povedati. Kakšno distanco? Saj s temi simboli ni nič narobe. Narobe je z glavami zaplankancev. Tudi svastika ni nič groznega. V mnogih delih sveta še vedno velja za pozitiven simbol sreče. Pred 2. svetovno vojno je bilo tako tudi v Evropi in Ameriki. Potem so jo sicer demonizirali kar je dokaj logično ampak problem je ker nerzgledani omejenci danes vsako svastiko vidijo, kot nacističen simbol in enako tudi vse simbole, ki so obstajali v nacistični nemčiji. Čeprav si jih niso oni izmislil ampak samo naprej uporabljali, ker so pač že obstajali. Lep primer je malteški križ in vse njegove izpeljanke, ki ga še vedno uporabljajo vsepovsod tudi v ZDA, pa je to v glavah bumbarjev kar "hitlerjev križ" :valjamse:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.040
1.843
113
Emona / Carnium
Ne razumem najbolje kaj želiš povedati. Kakšno distanco? Saj s temi simboli ni nič narobe. Narobe je z glavami zaplankancev. Tudi svastika ni nič groznega. V mnogih delih sveta še vedno velja za pozitiven simbol sreče. Pred 2. svetovno vojno je bilo tako tudi v Evropi in Ameriki. Potem so jo sicer demonizirali kar je dokaj logično ampak problem je ker nerzgledani omejenci danes vsako svastiko vidijo, kot nacističen simbol in enako tudi vse simbole, ki so obstajali v nacistični nemčiji. Čeprav si jih niso oni izmislil ampak samo naprej uporabljali, ker so pač že obstajali. Lep primer je malteški križ in vse njegove izpeljanke, ki ga še vedno uporabljajo vsepovsod tudi v ZDA, pa je to v glavah bumbarjev kar "hitlerjev križ" :valjamse:
V prvih dveh besedah (označeno) je odgovor na tvoje vprašanje.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Zanimivo, muslimanska gamad nam dela pizdarije v EU

Levičarji so toliko cajta srali, da bomo še mi kmalu imeli Izraelski problem. No Švedska je lep primer, kako se levičarska doktrina konča. Horde ne obvladujejo več nikjer.
Sedaj rešitev vidijo v pomoči vojske...

Pa tako miroljuben folk je?
Napoved Izraelcev se v celoti uresničuje, ko so vse to napovedali.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

Fajonka kako leže svojim ovčicam......
Levičarji itak vse požrejo. Ampak tukaj se vidi utopija levakov, ki delajo točno kontra svojim načelom in kar govorijo, brez sramu.

• Všeč mi je
Reactions: B81

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali je tale vpil Kristus Akbar, ko je klal otroka?

Po poročanju ameriških medijev je 71-letnik v soboto potrkal na vrata v pritličju svoje hiše, kjer je že dve leti kot podnajemnica živela priseljenka iz Palestine s sinom. Ko je ženska odprla vrata, jo je moški zgrabil za vrat in zabodel. Pobegnila mu je v kopalnico in poklicala policijo. Ko je izstopila iz kopalnice, je našla na tleh krvavečega otroka. Mrliški oglednik je potrdil, da je bil fant kar 26-krat zaboden.

• Wow
Reactions: aljoman

B81

22. jul 2007
37.670
10.952
113
Sigurno da ne. Znesel se je nad nic krivimi. Me cudi, da si se sploh oglasil.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.774
-133
113
več zadev je kle
jest se komot strinjam, da so muslimani overall bol skrajni kot recmo kristjani
pa tud, da če greš nekam u državo, kjer furajo tiste vreče za smeti čez glavo, da se morš prilagodit ko si tam
oni (ne vsi) se kle lih ne bi šli, da se enmal odpovejo temu, zarad česa so sploh spizdili "od dol", kar je budaleština prve klase (spizdiš iz tazadnje rupe na svetu, k nočeš več bit čoban, prideš recmo v eu in se pol pa hočeš it čobana :bonk: :oops1: )

druga stvar pa je, da se mi kle lih ne bi počutil neki ogrožene, če bi se zagrete kristusove navijačice po mestu drle, da nej jim vrnemo zarodke
(no, sej se ne počutmo ogrožene, bolj se nam zdi smešn vse skup)
tko da enmal smo tud dvolični

• Všeč mi je
Reactions: D_K in sixpower