No, tukaj se lahko globoko strinjam.
Ne piši tega. Ko sem mu jaz v sosednji temi napisal, da se umikam iz brezplodne debate z njim, sem v tej temi že leto in pol banan. Tako kaže svojo moč, če je že v debati ne more.Bogi si si - res.
In ti si mi neko osebje foruma!
Ne se trudit več z mano, grem sam v Baj, baj Banovce!
Ker je vse zarota in "inside job". Saj veš ,11 september...
Katerakoli politična opcija na oblasti v Izraelu bo težko "spregledala" rakete, ki bodo priletele na ozemlje, ki ga zaseda Izrael.
Hamas pa se bo na dolgi rok takim raketiranjem težko odrekel, ker kje pa bo nabiral politične točke med svojimi privrženci.
Če bi se jim kaj šlo zanje, bi jim pomagali, ampak ti palestinci so isti kot tisti ki so pri nas profesionalni reveži, skoz na sociali itd.. po mojem osebnem mnenju.res cudno, da nihce ne tezi tem zidom. tudi vzhodni blok je hladen, pa tudi druge mocne muslimanske drzave.
Če podpišejo mirovni sporazum niso več potrebni. Zavladal bi mir in folk ne bi več prenašal tolpe umazancev s kalašniki, ki ustrahuje folk in vsake toliko časa pošlje par raket proti sosedom, da lahko pol jamrajo, ko dobijo po pički nazaj.in kaj ima hamas od tega, da izgubljajo ozemja?