Izrael - Palestina

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Saj tudi tisti Jud ni bil nedolžen, ko je čevljaril tistega na tleh, ki se ni mogel branti od 3 napadalcev :)

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Sem kar presenečen, da se tale zgradba tako "nadzorovano" sesede zaradi teh izstrelkov...

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Čist normalno je to. Izraelci pokličejo, folk se umakne, spodaj v kleti pa imajo skladišča orožja in potem gre vse skupaj v maloro. Izraelci so zadeli skladišče ne stavbo. Sam kaj ko je skladišče v civilni stavbi.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
The 16-storey al-Shorouk tower housed local and foreign media outlets as well as shops and apartments

An air strike hit the 16-storey al-Shorouk tower in the al-Rimal area, west of Gaza City, on Wednesday. Locals on social media warned of the impending strike, saying Israeli forces had hit the building with a "roof-knocking" bomb at least an hour before it was destroyed.

The building in Gaza, which housed local and foreign media outlets as well as shops and apartments, was previously hit by a missile strike during Israel's attack on Gaza in 2014.

Videos shared on Wednesday show the structure being hit, followed by a plume of black smoke and the sound of Israeli warplanes flying overhead.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
važno, da so zdej američani najbolj glasni, da bojo pomagali pri obnovi. prej so pa 10 dni stran gledal...

in zihr jih bojo spustil v državo, da pripeljejo svoje gradbince.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Modro. Pomagaš, daš denar in daš več moči ljudem, ki so ti naklonjeni.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Lep zadetek! Izgleda da tehnologija dobr sluzi. Prov lepo je gledat kako precizno zadanejo cilj, ne pa nesposoben Hamas k z raketo v 20% zadane svoje, v 70% fali, 10% pa zadand nek random cilj.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Lep zadetek! Izgleda da tehnologija dobr sluzi. Prov lepo je gledat kako precizno zadanejo cilj, ne pa nesposoben Hamas k z raketo v 20% zadane svoje, v 70% fali, 10% pa zadand nek random cilj.
Zakaj pa potem Izraelci tako stokajo, če Hamas zadane več svojih kot nekih tujih ciljev ???? Ob takem izkupičku bi morali bit veseli :)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
ampak vseen je malo hinavsko, a ni?
Prvina naše človeške narave je izločanje tekmecev z bolj ali manj "poštenimi" metodami. Človeške aktivnosti so zmeraj pogojene s tem, da bi na koncu imeli več. Tudi ko gre za humanitarno dejavnost. Ni nujno, da pri "več" gre za materialno plat, tu je širša prepoznavnost, "junaštvo", pohvale od drugih, "dobropis" pri bogu ...
Kako pa bi zgledal šport, če bi tekmecu pomagali?
Hinavsko je bolj, če si zatiskamo oči, da temu ni tako. Ostalo je navadna realnost naše narave.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ok, ampak razumel bi junastvo, ce bi pomagala kaksna eu drzava.

ne pa, da ti pomaga tisti ki te obglavi... to itak ni nobeno "junastvo". k da bi tisti, ki je enga spotaknil, takoj stopil do njega in bil ves meden.

primerjava s sportom mi pa ni ravno primerna.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
primerjava s sportom mi pa ni ravno primerna.
Lej...muslimanski svet ne pozna fitnessov in vodenih vadb....ampak višek energije pa vseeno mora nekam it...

Tko potem mečejo molotovke in kamenje malo za šport...da se pokuri enerđi...

In se potem čudijo odgovoru nazaj!