Izrael - Palestina

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.469
7.090
113
Izraelski klavci še tretjič v treh dneh bombardirali begunsko taborišče Jabalia.

Ne verjamem. Gotovo so Humusovci izstreljevali rakete iz njega pa so že na tleh se sprožile.

Ps: se vedno nisem videl posnetkov reševanja tisočih iz ruševin bolnice in kosov JDAM katerega so slišali leteti na bolnico.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Glej. Moje vprašanje je na mestu, ker trolaš v tej temi. Ti pa meni odgovarjaš z nekimi odgovori, ki nimajo popolnoma nič s to temo. Kaj ima moja najemnina s izraelom in palestino, veš samo ti in netko .
torej na monolog odgovarjaš....
trolanje, monolog ima veze s'temo....

res si prizadet... aja prcaš, ko te prcnemo nazaj pa kalimerota špilaš..
jao jao rdeči nosek....

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Drj drgač so Palestinci rešeni, Jemen je napovedal vojno. Poslal par kosilnic in to je to...

Zanimivo beguncev noče ne Egipt, ne Jordanija niti Libanon. Povsod imajo čudovite izkušnje z njimi. Kjerkoli se pojavijo je štala. In potem ne razumejo Izrael?

• Všeč mi je
Reactions: Ateis

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
fake....
dej govor?
Hehe aja ti vse poješ, kar nek mohamed stisne in prilima slikco...
Lahko na njenem FB poiščeš

Taktika klavcev
BBC je jasno dokazal da so Izraelci usmerjali civiliste na varna območja, potem so pa ta območja zasuli z raketami, da bi bilo čim več mrtvih civilistov.

Bolivija prekinila diplomatske stike z Izraelom, nato je ta Bolivijo obtožil, da se povezuje s Hamasom. Izraelskemu vodstvu se je torej popolnoma odpeljalo.

Btw
Načrt za izgon palestincev iz Gaze je povsem v skladu s politiko Izraela od nastanka naprej: etnično "čista" judovska država.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Lahko na njenem FB poiščeš

Taktika klavcev
BBC je jasno dokazal da so Izraelci usmerjali civiliste na varna območja, potem so pa ta območja zasuli z raketami, da bi bilo čim več mrtvih civilistov.

Bolivija prekinila diplomatske stike z Izraelom, nato je ta Bolivijo obtožil, da se povezuje s Hamasom. Izraelskemu vodstvu se je torej popolnoma odpeljalo.

Btw
Načrt za izgon palestincev iz Gaze je povsem v skladu s politiko Izraela od nastanka naprej: etnično "čista" judovska država.
Torej fake. Prvič ni več ministrica in ni bilo to javno povedano, če sploh. Torej gre za mnenje individualne osebe. Twit ki si ga nalimal laže v štartu, da je ministrica.
Pa to ni res, pol samopotrdiš laž z naslednjim člankom.

Bravo dej govor, kjer to javno izraža.
Verjamem, da ti verjameš, still je vse skupaj laž in zavajanje.

Ne rečem, da med Izraelci in Palestinci ni sovraštva, po tem vsem je to normalno.
Poglej samo srbjansko bosansko vojno.... Čez noč so jih v Srebrenici pobijali kot v klavnici.. Zdej so pa z Palestinci in musliči bestiči...
Tko to je....

Bom po domače povedal, kot bi pr nas Jelinčič kej reku in je že marsikej, spomnimo se puškomitraljez, pa je bil kot politik dober za obe strani. Od Drnovška dalje.

sicer ne vem če boš razumel but still....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Tebi ni pomoči, tudi če bi ti Netanjahu osebno prinesel podpisano izjavo

bi še vedno trdil, da je fake.
Troll level 12, višje ne gre.

Zanimivo, da Izraelci napadajo in izseljujejo Palestince iz West Banka, kjer pa NI Hamasa. Preganjanjo Palestince tako da jih nasilno odstranijo iz njihovih hiš in se sami naselijo v njih.

Medtem v Jeruzalemu
Zionist forces brutally assault Orthodox Jews in the streets of Jerusalem for opposing genocide in Gaza. Haven’t seen this kind of state violence against Jews since Nazi Germany. Images like this destroy the myth that the State of Israel is Jewish.