Kdo se tukaj kalimerota dela.. Pa sej bodo Izraelci zrihtal. So fasal požrl.. Zdej ko je kontra se cmeriš....., kako je vse nepravično.Tukaj
in tukaj si dokazal svoje neznanje. Tako, da lahko nakladaš dalje in se z optiplex-om skupaj trudita še naprej za uboge izraelce, ki sem ji že xy let dogaja krivica na tem ozemlju.
Aha. Pa to se vi borite za vse palestince ali samo za onih 50%, ki so proti hamasu?tisti, ki jih motijo nezakonite naselbine in ostalo izraelsko psihiranje.
Se pravi ti? Ali kdo? Mi vsi? Samo Hamas? Palestinci in Hamas?tisti, ki jih motijo nezakonite naselbine in ostalo izraelsko psihiranje.
pa človek, kako naj jih uniči, sej nič nimajo? pa tam je vojska skoz zraven... res, dej si poglej kakšen dokumentarec, je vse razloženo kako to poteka. Palestinci nimajo šans, da bi se kaj upirali na teh območjih.
no, jest mislim, da so bile rakete nad izrael precej hujše in so bolj odmevale, saj so pokazale, da je izraelska obramba bolj švoh, pa še mrtvi cilivilisti na domačih tleh.
Ne oni se borijo za tist kr jim trenutno paše...Aha. Pa to se vi borite za vse palestince ali samo za onih 50%, ki so proti hamasu?
Berem tudi, da so Izraelci en dan pred napadom, ko so že vedeli za Hamasove načrte, namenoma prestavili prizorišče koncerta na mejo z Gazo. Tudi zato, ker je bilo na koncertu ogromno tujcev in da bo zato Hamasov napad sprožil masovno podporo sveta v prid izraelskemu maščevanju.Razumem, ampak me zanima tvoje videnje, zakaj napad na nek mirovni koncert in ne na neko ilegalno ustanovljeno naselbino.
Seveda celi čas zagovarjaš tezo da so bogi, ne sicer dobesedno in zagovarjaš pravico do obrambe. Obrambe česa? Okupiranega Palestinskega ozemlja? Sicer ne vem kaj spet opletaš z nekimi pomanjševalnicami kao "rdeči nosek". Če še ne veš je pomen rdečega prsta dol, da ne odobravam komentarja. S temi pomanševalnicami si kot froc v peskovniku. Odrasti že, prosim! In ne zlorabljaj besede "rdeči nosek", ki ima humanitaren pomen, če še ne veš.
Seveda celi čas zagovarjaš tezo da so bogi, ne sicer dobesedno in zagovarjaš pravico do obrambe
No pa imamo še zarotnike..........Berem tudi, da so Izraelci en dan pred napadom, ko so že vedeli za Hamasove načrte, namenoma prestavili prizorišče koncerta na mejo z Gazo. Tudi zato, ker je bilo na koncertu ogromno tujcev in da bo zato Hamasov napad sprožil masovno podporo sveta v prid izraelskemu maščevanju.
Nekaj veze ima tudi to, da je bila izraelska vlada tik pred razpadom in da je Netanjahu grozil celo zapor.
Za mene so bogi Palestinci, ki jim izrael krade ozemlje in gradi zidove okoli mest, preprečuje normalno življenje itd. In ne mi zdaj spet Hamasa not privlečt, ki je samo posledica naštetega.Veš kdo je bogi, tist k se sprav na enega potem pa ga napadeni razbije kot kanto.
Berem tudi, da so Izraelci en dan pred napadom, ko so že vedeli za Hamasove načrte, namenoma prestavili prizorišče koncerta na mejo z Gazo. Tudi zato, ker je bilo na koncertu ogromno tujcev in da bo zato Hamasov napad sprožil masovno podporo sveta v prid izraelskemu maščevanju.
Nekaj veze ima tudi to, da je bila izraelska vlada tik pred razpadom in da je Netanjahu grozil celo zapor.
Se pravi ti? Ali kdo? Mi vsi? Samo Hamas? Palestinci in Hamas?
Sem bral isto in se tudi čudil, katera mona gre to naredit. Pač provokacija in uspela je še preveč dobro.