Ker je palestina prva napadla. Ves da ne razumes, pac vseeno sem napisal..
na osnovi katerega datuma si to napisal?
Ker je palestina prva napadla. Ves da ne razumes, pac vseeno sem napisal..
Nakladanje je vse, kar nima veze s postom, na katerega odgovarjaš.
Sploh pa ko natapkaš wall of text, v katerem ni ničesar v zvezi z mojim postom
Te naselbine so zadeva, ki je aktualna zadnje desetletje in ki trenutno stalno iritirajo palestince in poglabljajo konflikt
Uporabnik jest5 je napisal:
Konflikt se pač ni začel s tokratnim napadom Hamasa.
To pred nekaj tednina osnovi katerega datuma si to napisal?
vidiš. v tem je problem! to vaše splošno enačenje. Pa čudno, da nisi zasledil mojega mnenja v UA temi.
NE podpiram Rusije, ker je agresor, tako kot NE podpiram Izraela, ker je tudi agresor! Pa me prav en qura.c briga, kdo je na drugi strani. Jest obsojam agresorja - kdorkoli pač je to.
Ampak eni ne uspeta tega ločit. Vam je vseeno, kdo je agresor, vam je važno koga se tolče. Kar pa seveda ni ok. Tam so pač komunisti, ki jih ne marate, tukaj so pa muslimani, ki jih itak tudi ne marate. In potem podpirate tistega, ki jih tolče. nelogično.
Ti ne bi?aha... no, sej pol je tud UA napadla rusijo, ko je rakteriala Krim.
Kaj je bil povod za napad UA na Krim in kaj je bil povod za Hamasov napad na (mirovni) koncert? Hvala za razlago.aha... no, sej pol je tud UA napadla rusijo, ko je rakteriala Krim.
Ti ne bi?
Kaj je bil povod za napad UA na Krim in kaj je bil povod za Hamasov napad na (mirovni) koncert? Hvala za razlago.
Torej ti ne bi napadel Izrael, ki ti krade zemljo, te nasilno izseljuje, omejuje gibanje, občasno zbombardira nekaj stolpnic s prebivalstvom, izvaja racije med katerimi potolče lepo število nedolžnih,...Ti ne bi?
tudi ti ne razumeš.
Jaz pa ne gledam niti iz tega zornega kota. Ampak imaš prav, predvsem muslimani se same sebe zelo negativno reklamirajo in v bistvu za to nič ne stori tisti del muslimanov, ki jih je zgleda večina in ki se z manjšino radikalno skrajnimi muslimani ne strinjajo. Zdej ta negativizem o muslimanih je na našem ozemlju tudi del zgodovine in zato je kot je. S židi pa niti nismo imeli nekega opravka, tako da je nevtralno mnenje spet v bistvu OK. Upaš zanikat?
Ajde, dejmo rečt, da so ilegalne naselbine na zahodnem bregu, napad pa se je dogajal zraven Gaze. Vmes je pa kar nekaj izraelskega ozemja.Razumem, ampak me zanima tvoje videnje, zakaj napad na nek mirovni koncert in ne na neko ilegalno ustanovljeno naselbino.
Razumem, ampak me zanima tvoje videnje, zakaj napad na nek mirovni koncert in ne na neko ilegalno ustanovljeno naselbino.
Čudno imaš ti, ker kot prvo jaz nisem napisal, da izrael ni agresor. Če si to kje prebral od mene, kupi očala. Kot drugo neka naša prepričanja izhajajo največkrat iz naše izkušnje, beri zgoraj tisti poskus z opicami. Nihče od nas ni doživel divjanja turkov po naši okolici in zelo verjetno tudi nihče od nas ni bil domobranec ali partizan. Pa vseeno imamo s tem neka svoja prepričanja, ki niso nujno prav dejstva pa so tudi včasih kruta.Upam ja. Briga me naša zgodovina v tej temi. To se dogaja drugje, in tam so pač palestinci žrtve že od leta 48'. Turki, ki so harali po naših koncih (katerega leta že?) nimajo nobene veze s Palestinci.
Torej ti na podlagi svojih izkušenj osnuješ neko mnenje, kdo je agresor... čudno mate to.
Potem bodi jack, pa priznaj, da Izrael sicer je agresor, ampak ker so pač muslimani na drugi strani, to ni pomembno, in naj gredo do konca. Ne se neki finega delat, pa iskat izgovore v koncertih.
verjetno je bilo bolj priročno. Do naselbin je treba mimo XY kontrol in vojaških straž. Pa po naselbinah se folk lažje skrije, brani... Tam na prostem so bili "sitting duck".
lepo, da že priznate ilegalne naselbine.
Zakaj jih ne bi?
Čudno imaš ti, ker kot prvo jaz nisem napisal, da izrael ni agresor. Če si to kje prebral od mene, kupi očala. Kot drugo neka naša prepričanja izhajajo največkrat iz naše izkušnje, beri zgoraj tisti poskus z opicami. Nihče od nas ni doživel divjanja turkov po naši okolici in zelo verjetno tudi nihče od nas ni bil domobranec ali partizan. Pa vseeno imamo s tem neka svoja prepričanja, ki niso nujno prav dejstva pa so tudi včasih kruta.
Zato ti lahko tudi odgovorim na tvoj izziv. Izrael je agresor, ampak mi to ni ql, pa so zaradi mene na drugi strani tudi budisti. Hamas naredili medvedjo uslugo palestincem z napadom na koncert.
Ne bodi kot misice na tekmovanju za miss sveta, kjer si vse želijo mir na svetu.
eni imajo precejšne probleme s tem.
a zdej sem misica, ker obsojam agresorje? še ena bula.
a če ne bi napadli koncerta bi bilo zdele kaj drugače al zakaj ta koncert tok ven vlačiš? a niso bile tudi rakete na Izrael poslane?
kaj pa če izraelci ne bi postavljali naselbin in non-stop drkal palestince, a bi bilo zdele kaj drugače?