Izrael - Palestina

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.189
4.308
113
Kako fejk nam prikazuej RTV
1697722323832.png

Nohte ima čistejše k moj froc, ustnice kot bi ga našminkali. pa še dekco so mu dal, da ga nebi špikalo...
Levičarska propaganda. Al pa k froci iz podrtij gledajo, v vsako lukno jih zabašejo, da za fotoshooting.

• Všeč mi je
Reactions: Ateis in 8888

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
karkoli narediš ni efekta.. ko si napaden pa odgovoriš.
počasi počasi dojemaš....

Recimo daš jim infrastrukturo, legaliziraš, socialne transferje izobraževanje...
in kaj je naprej
isto kot prej......

Tko je v Gazi. Tokrat so res šli čez vse mere in dobili odziv. Vsi se čudili, da je to noro dejanje, nekateri so celo praznovali...
Zdej pa poslušamo kako je Izrael za vse kriv...

Rešitev je uničenje Hamasa še bolj pa bilo uničenje Irana, katere posledice izprijenosti gledamo.
Ej kva je pa s ganici iz Prekmurja? K zmer ta Semič uporabljamo za argumentacijo...a je tam voda kaj v kurtzu?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Dobr no, deke so ful debele...kokr rečeš. Drgač ne rabim fotk za pumpanje empatije niti za razumevanje kaj se dogaja. Kamor padejo bombe, zasuje folk. Fotka sicer sovpada s tistim navajanjem njihove taktike o uporabi civilistov kot živi zid za obrambo...tko da ne vem zakaj ne bi bila avtentična in kaj točno te moti, poleg tega, da misliš, da je nekdo šajtrgo gradbenega materiala stresel na njiju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako fejk nam prikazuej RTV
Poglej priponko 73669
Nohte ima čistejše k moj froc, ustnice kot bi ga našminkali. pa še dekco so mu dal, da ga nebi špikalo...
Levičarska propaganda. Al pa k froci iz podrtij gledajo, v vsako lukno jih zabašejo, da za fotoshooting.

sej se ne morem načudit, kok prfuknjen moreš bit, da take slike otrok objavljaš in zraven pišeš, da so fejk, in da je nastavljeno in zaigrano, ker ima mulc čiste prste.

res katastrofa od tebe zadnje dni...

poglej temu otroku v oči, pa mi povej, če je to zaigran pogled.

kreten si. to je zdej že jasno.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.189
4.308
113
Dobr no, deke so ful debele...kokr rečeš. Drgač ne rabim fotk za pumpanje empatije niti za razumevanje kaj se dogaja. Kamor padejo bombe, zasuje folk. Fotka sicer sovpada s tistim navajanjem njihove taktike o uporabi civilistov kot živi zid za obrambo...tko da ne vem zakaj ne bi bila avtentična in kaj točno te moti, poleg tega, da misliš, da je nekdo šajtrgo gradbenega materiala stresel na njiju.
Ne stresu položu, ker če bi stresu bi bi mulc popraskan do fondamenta in vs v modricah. Ne pa da strop nate pade, ti pa nimaš ene ureznine in buške.

Sori tolk naivni pa nemogoče da ste. K smo mi bajto zidal mi je šolnga usekala po hrbtu, k smo jo dol zbijal, sem mu ves hrbet odrgnen, da se mi je majca popala še teden dni od cukrovce. krucefiks pa to je dila ne strop.

Pa unga k z rokami zlaga večjega narejenega sranja še nism vidu. Kaj imajo od tega propagando.
Ko mali meče kamne in je opasan z rastrelivom pa ne kažejo...
Brezveze. Zdaj ko je hudič šalo vzel izvajajo trike žrtev in trpljenja... Ko pa grejo v džihad pa so živali...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Dobro so rejeni tile Palestinci. Dobro ji ZN futrajo. Zgleda jih z 200 kilskim svijam zalagajo

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in optiplex

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
Ne stresu položu, ker če bi stresu bi bi mulc popraskan do fondamenta in vs v modricah. Ne pa da strop nate pade, ti pa nimaš ene ureznine in buške.

Sori tolk naivni pa nemogoče da ste. K smo mi bajto zidal mi je šolnga usekala po hrbtu, k smo jo dol zbijal, sem mu ves hrbet odrgnen, da se mi je majca popala še teden dni od cukrovce. krucefiks pa to je dila ne strop.

Pa unga k z rokami zlaga večjega narejenega sranja še nism vidu. Kaj imajo od tega propagando.
Ko mali meče kamne in je opasan z rastrelivom pa ne kažejo...
Brezveze. Zdaj ko je hudič šalo vzel izvajajo trike žrtev in trpljenja... Ko pa grejo v džihad pa so živali...
A zdej si še travmatolog, kje spiš, da te vesoljci ne odpelejo?

• Haha
Reactions: aljoman

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kdo se dela norca, če je fejk

Pa poglejmo ta naš gazawood...

ma ja, sej ocitno je vse skup en blef. izraelci sploh nic ne bombardirajo, to nam sam mediji lazejo, da se prodajajo. vojna v ua je ze passe, pa si pac novo izmislili - edin logicno... dddddd, kako sem to spregledal. pa tud hamsovci niso rakterial, tist je pa ena izraelka malo umetniske duse pokazala na prostovoljcih. mogoce imajo to kaksen reality show?

fajn pol. men je tak svet bolj vsec - brez vojn in mrtvih otrok.

hvala opti, k si mi pokazal, da je vse samo CGI in malo maskare, ker me je res ze skrbelo, kam gre ta svet.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.189
4.308
113
ma ja, sej ocitno je vse skup en blef. izraelci sploh nic ne bombardirajo, to nam sam mediji lazejo, da se prodajajo. vojna v ua je ze passe, pa si pac novo izmislili - edin logicno... dddddd, kako sem to spregledal.

fajn pol. men je tak svet bolj vsec - brez vojn in mrtvih otrok.

hvala opti, k si mi pokazal, da je vse samo CGI in malo maskare, ker me je res ze skrbelo, kam gre ta svet.

Ne se zjokat....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ne se zjokat....

ko tvoje dosezke berem, mi gre pa res kar na jok ja, k vidim, kok se trudis delat pametnega, pa na zalost ti ne gre. pa se mi smilis, k res velik truda vlagas v to...

ajde, grmo naprej... nazaj k UA... aja ne, sej tam tud mogoce UA CGI efekte plasirajo.... pa da ne govorim, oni imajo cel hollywood za sabo... valda, zato pa tok realisticno izgleda!! spet so me nategnil. v pm!

kako se vse lepo skupaj zlaga skupaj, kot ti nekdo odpre ocke!

se enkrat, hvala!

• Všeč mi je
Reactions: zakon in aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.189
4.308
113
ko tvoje dosezke berem, mi gre pa res kar na jok ja, k vidim, kok se trudis delat pametnega, pa na zalost ti ne gre. pa se mi smilis, k res velik truda vlagas v to...

ajde, grmo naprej... nazaj k UA... aja ne, sej tam tud mogoce UA CGI efekte plasirajo.... pa da ne govorim, oni imajo cel hollywood za sabo... valda, zato pa tok realisticno izgleda!! spet so me nategnil. v pm!

kako se vse lepo skupaj zlaga skupaj, kot ti nekdo odpre ocke!

se enkrat, hvala!
ps to ti praviš da se trudim..
ps še eno ne zgleda realistično, če ne bi blo to narejeno kot je treba.. ampak ti si bolj za
1697731965444.png

Pa četudi pade iz nebotičnika brez praske, ko vidiš oči veš..
:valjamse: