Seveda, vse skup je ena velika propagandna vojna, osemka tripa na eno stran, bizi na drugo. Resnica je pa zajebana s katere kol strani jo gledaš.gospa je lepo povedala, da hamas še palestinskih novinarjev tja ne spustijo.
tako da fejkajo.100 nanuro. tudi stevilkanje zmisljena. pac hamasova. grdi nateg. folk pa tripa na to.
Teb je vse sranje, ki ti prileti na X profil totalno zakisalo možgane, ki so že tako polni sovraštva, že koga najdeš. Ko bo po nekem čudežu zmanjkal migrantov, te bo pa sosed ki v cerkev ne hodi motil. Preveč sovražiš na splošno in na prvo žogo.Ne pametuj. Velika večina teh ki sedaj joka podpira klanje. Si videl kakšen osip je kristjanov tam doli? Ti je Libanonka lepo povedala kaj si misli o palestincih.
Ko se je bizi cmeral o 500 si bil tiho,te to ni nič zmotilo da bi bilo lahko fake?
Glede na tvoje briliantne zapise bi težko rekel, da nikogar ne sovražiš, je pa vedno prostor za kak čudež, nikol se ne ve. Če pa misliš, da je vse kar ti na X prileti brez tančice si pa milo rečeno naiven.
Mim grede, konflikt, ki se komentira v tej temi. Ne eni ne drugi niso ne tvoje rase ne tvoje vere, če si pošten, pa si očitno na eni strani tako daleč, da si izjavil, da si druga stran ne zasluži štet postranskih žrtev.
Kar se pa Bizija tiče. Tud na vsak tvoj svinjak se ne odzovem.
Njega nikol ne ignoriram in se do črke strinjam z vsem kar je na to temo napisal. Moje mnenje o zadevi pa z lahkoto prebereš, če ti je še kej bralnega razumevanja ostalo. Kje ti vidiš vse to kar vidiš mi ni jasno. Breber kar sem napisal brez plašnic.Apollo je lepo napisal,vedno si na eni strani,še citiral sem ga ampak ti njegov pogled na to stvar ni godil pa si ga enostavno ignoriral
Apollo je lepo napisal,vedno si na eni strani,še citiral sem ga ampak ti njegov pogled na to stvar ni godil pa si ga enostavno ignoriral
No totej zdaj ko je ze jasno da je “bolnico” raketiral hamas sam, se bos opravicil?seveda si vedno na eni strani. Zato mi grejo na živce razni zapisi "nisem na nobeni strani, ampak...", posebej veliko jih je v temi o UA.
Dozorel dedc je pa sposoben priznat svoje napake in napake svojega "moštva". Tega žal niste sposobni velika večina pro-izraelcov (ali pro-rusov v drugi temi) tukaj gor - ker pač le vi imate vedno prav, in ni prav nobenih možnost, da bi bilo kaj drugače. In v to bolestno verjamete.
Rusi so en avion poljskih politikov spravili v megli kak kilometer pred pisto na tla. Al so bili krivi poljski piloti....Zdej pa resno. Kako ti, pri vsej sodobni tehnologiji kot malar veš katere slike so prave in katere ponaredek, kaj je res in kaj ne? Tok enga bulšita ki ga vsak dan prebereš, bol bi blo, če bi bral dr. romane vsako jutro, bi bil manj sovražno nastrojen do soljudi.
To kar se ta hip dogaja po svetu ima samo eno skupno stvar, tako kot vse vojne, nasankajo navadni ljudje, nič krivi nič dolžni. Si že kdaj videl, da bi kaka raketa zadela avion poln politikov? Tko da bi bil čas, da se nehate prepucavat in navijat kot da gledate nogometno tekmo, ker tole niso heci in ni izključeno da boš ti kje v kakem kevdru skrit in se bo nekje v Ameriki en naslajal nad X posnetki.
Si videl sliko? Zadet je bil samo parkplac,še strehe imajo cegu gor
Sem ti že zgoraj napisal, da si naiven.Si videl sliko? Zadet je bil samo parkplac,še strehe imajo cegu gor
bogi rdeči nosek, spet bo prstke talu...sonny ni všeč objava...vidi zaroto.
A za tiste fake posnetke, se boste tudi opravičili, ko ste jih tako vneto lajkali?No totej zdaj ko je ze jasno da je “bolnico” raketiral hamas sam, se bos opravicil?