Tole je del, ki ga nista sposobna prebrati.
Dr. stavek je pobarvan modro. V celoti. Da ne bo spet kakšen problem.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Kakšnega narkiča pa že ne bi rešil, če bi se mi zgrudil na tla. Manj jih je, svet bo lepši.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tako tudi jaz mislim. Ampak po drugi strani, vsi imamo se otroke za seboj, nikoli neves
Zanimiva medicinska etika.
Je pa fajn, da imava isto mnenje o koristnosti folka na tem svetu - egotripastih nepismenih medicincev pa res ne pogrešam, torej ne bo škode, če odplavaš na drug svet.
(tole bi lahko par dni nazaj razčistila - če bi mi povedal, da se tebi ne da pomagat glih vsakemu, ki nima prave barve las).
Modri stavek pravi:
- mrzim narkomane in mislim, da je bolje da crknejo,
- živijo naj samo pod pogojem, ČE SO MOJA DECA,
- ker pa nisem ravno siguren, če to morebiti ne bere kdo, ki bo v roke dobil mojo deco, naj raje živijo vsi.
Ko bodo njegova deca odrasla, bomo najbrž spet v celoti na logiki "narkoman naj crkne".
Mi lahko kdo elaborira, kje sem se zmotila pri presoji, da g. dottore pomaga samo v primeru, ko mu je pacient všeč?
Saj je to itak sam povedal (poboldan modri del)!
Bom z zanimanjem prebrala in se kaj novega naučila.
(nepismenost je očitno bolezen, ki sega celo v vrhove elitnih medicinskih fakultet.press
)
(učne ure iz pisanja prostih spisov pa tam očitno sploh še niso imeli - vsaj zadnje dni ima spoštovani akademski kolega nore težave z neujemanjem tistega, kar je hotel povedati, s tistim, kar je dejansko z muko spravil na ekran
)
PS: Se opravičujem za dolžino teksta. Ker sta dokazala, da že "intermediate" stavkov ne doumeta, smo spet prisiljeni delati eseje.