Izolacija hiše, fasada in ograje

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #15304
  • Začetni datum

Brklc

Pripravnik
27. jun 2015
96
0
6
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
O detajlu tesnenja bi lahko kako rekli...pri nas je solidno izveden tudi brez trakov.

No važn da si zadovoljen z fasado... Tesnenje je pa hudič... Sem videl marsikaj po parih letih... To ne morš verjet kako materijali dihajo, in kake špranje se nardijo, in kam vse veter prodre...
Sam sem na dveh bajtah šlamparijo rešil tako, da sem povečal razpoko med oknom in fasado na cca 7mm in 15 globine, ter zafilal z sikaflexsom. zdej pa mir! Plamen sveče se ne premika niti ob burji...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ponavadi ko se dela nova fasada se menja tudi okna in police,seveda potem stara ograja ni podobna ničemer več.
Najbolš je treba prenovit vse !

Brklc

Pripravnik
27. jun 2015
96
0
6
Ja, sam ponavad pa ni keša za vse ob enem...

Itak da ni tista ograja ničemur več podobna, sam zdej ma druzga dela dost... S cajtoma bo pa tud kšnga dedca dobila da bo poleg nje še ograjo poštimal kokr se zagre. Fiksiranje s čela, inox, itd...

Brklc

Pripravnik
27. jun 2015
96
0
6
Hja, sam se ne same in ne brez keša... To je avtoričin problem, ostalo (vključno z ograjo) pa posledice...

Drgač pa ja, tele novodobne lego ograje so kar kul, kombinacija inox in šajbe je všečna... Pa niti ni tolk drago pa ajfoh je za nardit.

Tud vincent je svojo staro bajturino prav všečno ušmekal...