Izkušnje z Dell lcd-ji

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Pozdrav

zanima me, kakšne imate kaj izkušnje z dell-ovimi LCD-ji, konkretno z 22" Dell UltraSharp 2208WFP (Pivot)

Dell2208WFP-200.jpg

Razmišljam o nakupu, sploh če bi ga dobil kje še ceneje ali pa rabljenega. Mi je pa všeč vizualno, zaradi pivot funkcije, usb-ji,...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz imam v službi 20" od della (je sicer od lg philipsa in v bistvu enak kot nek 20" od appla), pa tudi nisem najbolj zadovoljen. Recimo črne črke na sivi podlagi mečejo kar konkretno "senco". Kako se to dogaja kljub dvi priključku mi ni jasno.

EAN

Pripravnik
6. avg 2007
54
0
6
S samo kvaliteto slike na 2007fp (s-ips matrika) sem kar zadoboljen, je pa že po 14 dnevni uporabi crknil en subpixel in mi tista rdeča pika malo najeda
jezen.gif

landcruiser

Fizikalc
19. sep 2007
288
33
28
Jaz imam na mizi dual 2407wfp in e228wfp, pa sem z njima zelo zadovoljen, uporabjata pa se za DTP.
Meni je bilo pri nakupu najbolj pomembno, da se da barve dokaj precizno kalibrirat.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam imam prav tega in ko sem se odločal za nakup, sem bil zelo pozoren, saj preko njega obdelujem fotografije in moram reči, da sem zelo zelo zadovoljen.

sedaj ko imam skalibriranega, so printi in fotka na monitorju 1:1 (no, manjka le malo svetlobe iz ozadja, pač), skratka sem zelo zelo zadovoljen.

všeč mi je, ker ima na strani 2 ali celo štiri priklobe za USB, kar mi pride zelo prav, ko priklapljam Card Reader - en, dva, tri, brez sklanjanja, prav bomba je.
smile-1.gif
v enem usb-je je vedno modrozobi dongle za konekt s telefonom.