Opremidom.si

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.337
303
83
39
Ljubljana
ksz:

a pred njihovim salonom še stoji bmw 5ka?
tongue-1.gif

sicer pa vprašanje časa, kdaj bodo zahtevali da se zbriše še ta tema...

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
jas sem jo kupil tam ...

dobil...

cena je bla ok...

kvaliteta pa je hmmm čudna,....

reklamacije jim nisem podal ker se mi enostavno ne da jajcat z njimi... vsi elementi so vredu le kotni ima oblazinjenje v kurcu kot da ni narjen v isti tovarni...

v glavnem naslednja sedežna ki bo očitno kmalu vem da bo stala 10 tisoč plus

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:

Za malo lesa in usnja si pripravljen dati 10k€
sprasujem se.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
važno je, kako je nareto skupaj..en cing slang pač zadeve ne more enako skupaj zložit za pest riža na dan in pod normo.
In to se plača.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
... da se da enake garniture penaste naročiti iz iste fabrike tudi z bolj zvenečim imenom NATUZZI...

Dobra
grin1.gif

menda tudi bmw mini v isti fabriki sestavljajo, verjetno se da čisto podoben model avta naročit pri opremidom
bonk.gif

edit:
ajej, pa na roombe sem pozabil, tudi jih delajo v tej fabriki
smirk-1.gif

Ne gre za DOBRA to , kar sem napisal 100 % drži ta fabrika je do leta 2011 delala za NATUZZI in tam so rabili poceni kitajski šheat da so te laže dobro NATUZZALI !
hysterical-1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Samo vseeno je to veliko denarja za tako osnovno, da ne rečem primitivno zadevo, ki je sestavljena, če malo pretiravam iz dveh elementov.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Če gledaš od NATUZZI se strinjam malo lesa, malo brizgane pene ala purpen pa en poceni usnje ........ Če pa gledamo kvaliteto Rolf benz ... tam je špa druga pesem ........

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ksz:

a pred njihovim salonom še stoji bmw 5ka?
tongue-1.gif

sicer pa vprašanje časa, kdaj bodo zahtevali da se zbriše še ta tema...

Zdaj ima M6.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:

Za malo lesa in usnja si pripravljen dati 10k€
sprasujem se.gif

ja tocno tako naslednja bo namrec rolf benz....

sedežna za več kot 10 jurjev AHAHAHH...aja pozabo, to je Alter...cist solidnega rolfa dobiš tudi za kake 4 jurje....

sicer pa da je natuzi slab, slišim prvič, ko ga boš kdaj mel pa uporabljal boš pa lahko kaj več povedal...

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
problem je to da mam ogromno dnevno sobo kjer paše samo sedežna na u... rolf ki mi je všeč in je dovolj velik za mojo dnevno sobo je 10 plus...

tako pač je...
jebiga....

ime in kvaliteta se plača....

ena šola opremi dom je bila dovolj... nikoli več

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Uporabnik matofill pravi:

Ne gre za DOBRA to , kar sem napisal 100 % drži ta fabrika je do leta 2011 delala za NATUZZI in tam so rabili poceni kitajski šheat da so te laže dobro NATUZZALI !
hysterical-1.gif

Seveda, tudi moja informacija je 100%!
bonk.gif

Tile tipi še sami ne vejo, kje je res narejena njihova sedežna, ne pa da bi za druge proizvajalce poznali produkcijo.
Kaj misliš, da take mikrorevčke Kitajci obravnavajo ko bogove? Prodajo jim, kar pač pride pod roke za visok denar. Potem pa ti nategujejo dalje...
Kje pa dobijo potem ambasadorje/vernike, ki mislijo, da je to ista (!!) proizvodnja kot od katerekoli velike firme, ki mora imeti kontrolo nad svojo proizvodnjo, mi je pa pri celi zadevi še najmanj jasno.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Citat:
Uporabnik menesotud pravi:
no prav pridružila se bom k tej debati.
tudi nas so nateg.... smo kupili sedežno. plačali 100% avans začetek junija sedežne pa od nikoder. obljubljali so nam 8 tedenski rok, na avansnem računu je bil napisan 12 tedenski rok. sedežno smo nujno rabili, nje pa od nikoder le izmikanje odgovornih kako bodo vedeli šele čez en mesec kdaj bo, kako imajo probleme v proizvodnji itd. jaz majhnih otrok čez zimo ne morem posedat v dnevno na tla. denarja pa ne serjem, da bom kreditirala 6 mesecev nekaj zgub ki kot izgleda ne znajo voditi podjetja. mi smo od pogodbe skušali odstopiti, a mislim da so taktično našo priporočeno pošto zavračali. sprejeli so šele drugo poslano pošto, in še to po tem, ko sem o vsem čudnem dogajanju obvestila tržni inšpektorat v Mariboru. Od odvetnice pošte "opomin pred tožbo tudi niso prejeli" Zmeraj ko jim omenim mail trdijo da bi radi imeli papirje s podpisom, kako torej posluje internetna prodaja če sedežno lahko naročiš preko neta, predračune ti pošiljajo na mail, dogovori so povečini storjeni po mailu, ampak odpovedi pogodbe pa po mailu ne enačiljo s pošto. ... smrdi smrdi smrdi.

No , če ti je 2 dni težko porabiti za nakup , pa nosi posledice! Ko kupujem , vem kaj hočem in sem samo še pred tem, da rečem JA ! Spet bom rekel, da ŽAL velikokrat trgovci obljubljajo eno, delajo pa drugo.
sprasujem se.gif

jasjas

Zelenc'
16. nov 2012
1
0
1
Tudi mi smo jo lani kupili, po priporočilu prijateljev, ki so zadovoljni z njo, reklamacijo so jim hitro in bp rešili.... Srečni oni... Mi smo si jo ogledali v salonu, naročili, namesto 6-8 tednov čakali 4,5 mesece, zdaj smo jo reklamirali zaradi stvarne napake, pa že več kot mesec ni ne duha ne sluha o odgovoru na reklamacijo... če pokličem, se ne javijo, ali dajejo prazne obljube... zagrozili smo tudi s tržno inšpekcijo, uradom za varstvo potrošnikov... pa zgleda, da tudi ne bo zaleglo... samo grožnje bomo tudi uresničili... JE PA TO BIL NAJBOLJ ZGREŠEN NAKUP KADARKOLI.... IN SVETUJEMO - NE KUPUJTE PRI NJIH....

nnl

Zelenc'
7. nov 2012
14
0
1
Če pa jih slučajno uspeš dobiti na telefon, pa prodajalci v salonu rečejo, da so v postopku stečaja in da oni nič ne morejo. Direktorjev pa na telefon tako ali tako ne dobiš. Torej, nihče nič ne ve, nihče nič ne more, odgovorov pa ni ne na telefonske klice, ne na maile, ne na pisma. Na sedežno pa čakamo že 6 mesecev!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
ime in kvaliteta se plača....

ena šola opremi dom je bila dovolj... nikoli več

Zanimivo je brati kako skačeš v rangih...iz največjega kiča do najprestižnejših zadev.

(nekje vmes se nisi našel)
confused-1.gif

spidy2

Zelenc'
18. nov 2012
2
0
1
Tudi mi smo že 4 mesece nazaj pri njih naročili sedežno in jo do danes še nismo prejeli. Kot že ostali pišete pa so jih sami izgovori in lažne obljube. Poslali smo jim odstopno izjavo in zahtevali denar nazaj ampak nič iz tega. Pisma sploh dvignili niso, na telefonske klice pa se ne javljajo več.....

NNL pišeš, da so v stečajnem postopku. A so to tebi osebno rekli, ker te verzije še nisem slišala
smile-1.gif
Če je pa to res, pa lahko kar pozabim na sedežno in na 2.000€, ki sem jim jih dala.