Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
v glavnem naslednja sedežna ki bo očitno kmalu vem da bo stala 10 tisoč plus
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
... da se da enake garniture penaste naročiti iz iste fabrike tudi z bolj zvenečim imenom NATUZZI...
Dobra
menda tudi bmw mini v isti fabriki sestavljajo, verjetno se da čisto podoben model avta naročit pri opremidom
edit:
ajej, pa na roombe sem pozabil, tudi jih delajo v tej fabriki
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ksz:
a pred njihovim salonom še stoji bmw 5ka?
sicer pa vprašanje časa, kdaj bodo zahtevali da se zbriše še ta tema...
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Za malo lesa in usnja si pripravljen dati 10k€
Citat:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Za malo lesa in usnja si pripravljen dati 10k€
ja tocno tako naslednja bo namrec rolf benz....
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ne gre za DOBRA to , kar sem napisal 100 % drži ta fabrika je do leta 2011 delala za NATUZZI in tam so rabili poceni kitajski šheat da so te laže dobro NATUZZALI !
Citat:
Uporabnik menesotud pravi:
no prav pridružila se bom k tej debati.
tudi nas so nateg.... smo kupili sedežno. plačali 100% avans začetek junija sedežne pa od nikoder. obljubljali so nam 8 tedenski rok, na avansnem računu je bil napisan 12 tedenski rok. sedežno smo nujno rabili, nje pa od nikoder le izmikanje odgovornih kako bodo vedeli šele čez en mesec kdaj bo, kako imajo probleme v proizvodnji itd. jaz majhnih otrok čez zimo ne morem posedat v dnevno na tla. denarja pa ne serjem, da bom kreditirala 6 mesecev nekaj zgub ki kot izgleda ne znajo voditi podjetja. mi smo od pogodbe skušali odstopiti, a mislim da so taktično našo priporočeno pošto zavračali. sprejeli so šele drugo poslano pošto, in še to po tem, ko sem o vsem čudnem dogajanju obvestila tržni inšpektorat v Mariboru. Od odvetnice pošte "opomin pred tožbo tudi niso prejeli" Zmeraj ko jim omenim mail trdijo da bi radi imeli papirje s podpisom, kako torej posluje internetna prodaja če sedežno lahko naročiš preko neta, predračune ti pošiljajo na mail, dogovori so povečini storjeni po mailu, ampak odpovedi pogodbe pa po mailu ne enačiljo s pošto. ... smrdi smrdi smrdi.
Citat:
ime in kvaliteta se plača....
ena šola opremi dom je bila dovolj... nikoli več