izginulo letalo - mobilni telefoni

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
cheer.gif

Citat:
Strokovnjaki v avstralskem analitičnem centru za akustiko so sicer že analizirali prva dva signala, ki so ju zaznali konec tedna. Analiza je pokazala, da je šlo za stabilna in jasna signala. Tako so strokovnjaki zaključili, da zvok nima naravnega izvora in da ga oddaja specifična elektronska naprava. "Ne gre za nekaj naravnega. Signale pošilja umetna naprava," je povedal Houston.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.666
6.526
113
saj je bilo ves čas jasno...

...zdaj pa grem ven s svojim orgonskim topom in ajmarjem kisa, ker so se pojavili chemtrailsi

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Jah,,,lahk da so jim pajdaši nafto pripeljali namesto kerozina za akcijo ...zdj pa čakajo na novo pošiljko v tistih rovtah.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
ZMOflRq.png

Citat:
Po eni od zadnjih takšnih teorij naj bi letalo ugrabili neznani teroristi in ga odpeljali v Afganistan, nedaleč od mesta Kandahar blizu meje s Pakistanom. Moskovski časopis Kosmomolets, sklicujoč se na vire iz ruskih obveščevalnih služb, piše, da so potniki letala živi in da so jih razdelili v sedem skupin. Dvajset potnikov azijskega porekla naj bi zadrževali v bunkerju v Pakistanu. Ruski viri še navajajo, da naj bi teroristi želeli navezati stik z ZDA ali Kitajsko.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
V roku enega meseca bo ziher spet teroristični napad s tem letalom...se grem lahk stavt takoj.

Sprejmem stavo.

Če izgubiš, en mesec ne pišeš sem. Če dobiš, jaz en mesec ne napišem nič.

Sva zmenjena?

Da vidimo, koliko je kdo mož - beseda?!
grims-1.gif

Stava je padla 15.03.2014, ob 19:20 in je že krepko čez.
e015.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Prosim? Cvinga je nekaj strani nazaj napisal, da je v bistvu zmagal, saj mu ni nihče dokazal, da v tem času ni bilo napada.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Moje mnenje je da zaradi nejasnosti moramo počakat z izvršitvijo stave do takrat da bo ali avijon padel z neba, ali priplaval na površje.Da bo pa cvinga šel v banovce zaradi domnev katerim verjame več osebkov nekako ne gre.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Moje mnenje je da zaradi nejasnosti moramo počakat z izvršitvijo stave do takrat da bo ali avijon padel z neba, ali priplaval na površje.Da bo pa cvinga šel v banovce zaradi domnev katerim verjame več osebkov nekako ne gre.

Ne bluzi.

Stava je bila zelo enostavno - s točno tem letalom bo v enem mesecu storjen teroristični napad. Se je zgodil - ja/ne?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A se je? Imaš dokaz?
Ponavadi mora pri stavah dokazovati tisti, ki je postavil neko trditev in nanjo položil stavo. Ti si rekel tointo, ni se zgodilo (če misliš, da se je, dokaži!) in bodi dec in drži besedo.
Če ne, si ena navadna dolenska [cenzura], pizdontl in preklet zelendr nevreden da te zemlja nosi.
smile-1.gif