na DynDNS sm se že prjavu, mam brezplačno poddomeno...sm že vse postavu vse naštelu v windowsih, se mi vsakič ko se na novo povežem z netom mi refresha ip z serverjem ker mam pač dinamičnega. Vse sm naštelu...zdej edino kar še morem nardit je da si nardim stran in potem prvo stran zamenjam v mapi "wwwroot" z "default.html" in stvar je rešena. Dejansko se že zdej vidi stran vsem sam da piše sam en stavek.
Fora ej ker sem pret ziljon leti že delal za sebe par internet strani in takrat je blo to vse bol simpl...pač si si zbral sliko za ozadnje si neki napisu, si dal sliko notr....si dal še majnšo slikco notr in si jo označu za hiperlink in takšne fore...sm postavu v 1 dnevu stran ki ni zgledala tak neprofesionalna kot je bilo moje znanje iz izdelave internetnih strani...Sm pa naredu takrat eno stran o ribolovu na slovenskem in Flyfishing varianto v mislim da 3 dneh je bla čsit končana (3ure dnevno) pa mela je vsega skupi z glavno stranjo ene 20 strani.
na dones sm pa sprobu že ene 4 programe, pa nobedn ni simpl...vse je tak zakompliciran ko takrat ko sm hotu azimut glave naštelat na igrci posneti iz radija
EDIT: ma to rabim jst neki tacga da si še ftp postavim da mi bo lahka gdo kej naložu al pa da postavim za igrco statistiko...al pa stran o tem kak je fajn ko ma človek fajsbook pa se vsake 20 min logira pa piše gdaj gre scat, gdaj gre sra* ....kr neki....