dejstvo je, da po vsem napisanem in prebranem je WayteQ top. tudi sam bi ga z veseljem imel, če bi imel čas se ukvarjat s temi stvarmi. ponavadi se me gospod Murphy loti ravno takrat ko je najmanj potrebno, in to je, ko se mi kaj mudi v zvezi s temi stvarmi - npr. tik pred odhodom v Anglijo cca. 14 dni nazaj sem si hotel posodobit kartografije na Nokii (Nokia Ovi Maps), pa ni šlo in ni šlo, nekaj, kar sem imel v glavi, da se naredi v cca. pol urce urci, mi je vzelo celo popoldne. ampak dobro, to je telefon, ki ima vgrajeno podporo za navigacijo, dobro da dela.
ne bi pa rad z namensko stvarjo, torej navigacijsko napravo imel spet toliko dela. okej, tolk, da fliknem nove mape, osvežim mape, kakorkoli, to že, ampak kolikor sem bral zadeve z WayteQ-om, je treba bit vsaj malo znalca in si vzeti nekaj malega časa, da se zadeva uredi. ampak kot rečeno, pri teh zadevah nimam hude sreče in gotovo mi bo šlo nekaj narobe in zabil spet več časa.
glede nakupovanja preko spleta imam sam slabo izkušnjo, kjer sem bil ob 109€, ampak okej, to je neka druga štorija, od takrat pač nabavljam preko neta samo take stvari, ki so poceni in pri katerih res ne moraš falit.
in kar se tiče mojih zadnjih izbir - nisem se odločil za Garmina - ravno zato, ker sem veliko prebral in slišal, da Garmin ni več to, kar je bil cincam - ampak še vseeno mi je najbolj pomembno namenskost - torej, kateri izmed teh dveh, Garmin in Navigon, je glede tega, da me pripelje tudi na nek odročen cilj, najbolj primeren.
vem, da obstaja tudi WayteQ Sygic something, če je že to zelo dobra zadeva, vzamem v zakup tudi to in si ga še enkrat pogledam, raziščem in premislim. moram pa tekom tega tedna počasi že nabavit ... res pa ne bi nekaj takega, s čimer se bom moral še nekaj malega (kar pri meni preraste v velikega) pozabavat, preden ga bom lahko poknil v avto in off we go.