Iz Nove Gorice v Koper

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Torej, po kateri poti najbližje oziroma najbolj enostavno iz Nove Gorice v Koper?
Tiscover route planner vrže ven TOLE (po italijanski strani). Je to najbližja pot ali je še kaj bolj enostavnega (po slovenskem ozemlju recimo)?
Ali naj grem kar iz Nove Gorice nazaj proti avtocesti in nato proti obali?

Hvala za pomoč (v čvek sem dal zaradi večjega števila obiskov).

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ViaMichelin vrže ven tole

edit: je pa res, da če daš na shortes route da vrže ven prek ITA
Ja, nazadnje ko sem šel dol, sem šel po avtocesti, pa se mi zdi kar ovinek (da prideš nazaj tja do Divače).

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
ce gres po tej poti, se lahko izognes cestnini brez izgube casa, tako da takoj ko prides cez blok na vrtojbi zavijes dol iz AC, in v kroznem gres na 4. izvoz. potem samo picis naravnost in prides na AC pri Monfalconu. To je najkrajsa pot.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Tako je!

@VAG: Lahko pa kar nadaljuješ po zgornji cesti, če ti ni pomembno koliko časa voziš ...

Gledaš pa smer Trieste ...

Nikakor pa iz Vrtojbe it naravnost na AC in jo plačevat ... je brez veze ...

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
jst grem ponavadi na ac po IT proti trstu. Cestnina te pride 1€. Je tut najbl udobna sam mal se vleče. Drugač če se ti pa ne mudi greš pa po stari cesti čez sežano pa pol na AC.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jaz bi sel Gorica-Stanjel-Sezana-Divaca-Koper. Imas nekaj lepih odsekov ceste.
zmaga.gif

Čeprav časovno je pa dlje.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Hvala vsem za pomoč.
Pa je časovno velika razlika, če grem na italijansko avtocesto ali če grem nazaj po naši do Divače pa potem naprej proti morju?
Ker cenovno mi je vseeno (kilometrino plača firma), gre bolj za čas.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jaz grem tudi velikokrat no vsak vikend
redface-1.gif
NG Koper oz Portorož.
In so mi vedno govorili, da zakaj ne grem po italijanski strani, da je ''kao'' bližje. No in enkrat se odpravim.
Na hitro cesto mimo Trsta.
Vozil sem 10 minut dlje, pa še 3 km je bilo več na števcu kot ponavadi.
bonk.gif

Tako, da edino če greš na Mofalcone ti bo verjetno bližje, kar ti pa ne znam razložit, ker nikoli nisem šel.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jaz bi sel Gorica-Stanjel-Sezana-Divaca-Koper. Imas nekaj lepih odsekov ceste.

Jaz se raje kot po tej poti peljem Gorica-Štanjel-Dobravlje-Kazlje-Senadolice-Divača-koper. Manj naselij, lepa cesta pa menda krajša kot čez Sežano. Za z motorjem je špica!

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Čez Italijo je itak da najkrajša in najhitrejša! Kdor ne verjame naj pogleda na zemljevid in se prepriča... Imaš najmanj naselij več kot polovico poti avtocesto, sedaj ko bodo pa še odsek pri Trstu končali pa sploh ne bo debate! Z avtom grem vedno čez Italijo, z motorjem pa po naši strani...