Ivan Štuhec!!!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - tudi če vse, kar si napisal drži - mene še vedno zanima, kaj je narobe z njegovo izjavo.

Da zivi z punco pod kalvarijo in redno kavsa.
A to je narobe z njegovo izjavo?

A njegova izjava živi s punco pod Pohorjem in redno kavsa?
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - tudi če vse, kar si napisal drži - mene še vedno zanima, kaj je narobe z njegovo izjavo.

Da zivi z punco pod kalvarijo in redno kavsa.

Tam ga redno vidiš, ko se pripelje s svojim piđojem
smile-1.gif
suv seveda

I

Izbrisan uporabnik #488

Sprehajam se tam na lastno odgovornost kakor piše na tabli...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Z njegovo izjavo je narobe to, da Karitasov paket hrane zadostuje družini za kak teden, dobijo pa lahko enega na mesec. Tudi položnico plačajo samo eno na leto. Pri RK je podobno, položnic pa ne plačujejo. Edino, kar imajo eni in drugi dovolj, so cunje, ki jih pa ne moreš pojesti. In vse revne družine nimajo sorodnikov na kmetih, ki bi jih lahko preživeli.
Zato je njegova izjava čisto zavajanje in sprenevedanje. Iz polne riti je lahko srati.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Niker ne trdim, da ni bebec.

Mene zanima, kaj je narobe z njegovo izjavo o nesposobnih skrbnikih.

Nas vse pa zanima kaj je z njegovo izjavo sploh prav
sprasujem se.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
tu še mogoče ena opazka ... da imam v bližini enih 5 "socialnih" blokov kjer živijo večina pač ti ogroženi ljudje ki kao nimajo za jest ... a otroci so zdaj v teh počitnicah zmetali ohohoho petard pa uganete kje so bli največji ognjemeti ?

zgleda kruh pač ni tolk pomemben
smirk-1.gif
Logika, izobrazba je najvažnejša, človek mora naredit nekaj zase in to že z malega,..
tongue-1.gif
.
...danes petardo, da se navadi,.....čez 20let pa pravo stvar.....
evil.gif

Ja, supersposobni zagovorniki neokleptokapitalizma, kakor si danes postiljate, tako boste na starost spali
evil.gif

To ni opozorilo, ker zanj je že prepozno, ampak kruto dejstvo, s katerim se boste v prihodnosti soočili, .....-
uf-1.gif

.......in capl ma vedno prov......

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Se ti zdi, da imajo dobrodelne ustanove neomejena sredstva?
Poleg tega prihaja po pomoč vse več ljudi, a se nemalokrat zgodi, da zaman, ker so skladišča prazna.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

bonk.gif

Bolana izjava klerikalca ki ljudem privosci lakoto.

Ampak saj ta "bozji" gospod ne more biti v zmoti.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Štuhčeva izjava je vsaj žaljiva o tistih, ki so tako ali drugače res lačni in si za to niso krivi sami. Za človeka na njegovem nivoju bi jaz pričakoval, da četudi res misli tako, vse skupaj zavije v vato.
Pa še nekaj, pri revnih ljudeh je velikokrat opaziti, da jih je sram prositi za pomoč, saj bi po njihovem mnenju izgubili še zadnjo stvar, ki jo premorejo, to je dostojanstvo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj je dostojanstvenega v tem, da imaš raje lačnega otroka, kot da prosiš za pomoč?
Ne prosiš za sebe, ampak za otroka.

Zakaj bi prosil za pomoc ce to ni potrebno. Zakaj je prislo do lakote? To seveda vzorni zupnik ki redno kavsa, okoli pa predava o katoliski morali, ne ve.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

bonk.gif

Bolana izjava klerikalca ki ljudem privosci lakoto.

Ampak saj ta "bozji" gospod ne more biti v zmoti.

Hude težave imaš s funkcionalno pismenostjo - moj odgovor se nanaša na tvoj zapis. Ni moja težava, če ne znaš pisno natančno izraziti svojih misli.

In lakote nikomur ne privoščim... obsojam pa izkoriščanje lačnih in nemočnih v politične namene.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj je dostojanstvenega v tem, da imaš raje lačnega otroka, kot da prosiš za pomoč?

Če katoliban ve, da so nekje lačni otroci in se iz tega dela norca, namesto da bi pomagal staršem, ki očitno sami ne znajo najti pomoči, je tvoje branjenje Štuhca izjemna patetika.

Očitno je edino merilo klečanje ob nedeljah, ki oprošča ekscesne izjave in sramotenje države ter državljanov.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ko ti otroci enkrat odrastejo, pa ne bodo prosili, ampak bodo dostojanstveno, na silo vzeli .......večinoma seveda samo takšnim, ki so podpirali krajo njihovim staršem in s tem pomagali uničiti njihovo otroštvo, ker govna, ki pa dejansko kradejo, ne bodo več v deželi.
evil.gif
pridno grabite in šparajte za stara leta......

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Snecer ti si zaslepljen. Štuhec se je obregnil ob pojav zlorabe otrok za politične namene in za ustvarjanje vzdušja, češ vlada..., Turk je pa vzel malico bogim otrokom, ...oni grdi, gremo na ulice itd. ...samo čakamo lahko da se bodo na nacionalni televiziji in kanalu a začeli pojavljati video spoti z otroci, ki prosijo za košček kruha, v kader bo pa prišel Sašo Hribar in Zoran Jankoviæ in dal otrokom bonbone. Otroci so se vedno zlorabljali, pa naj je šlo za cigane, ki so svoje otroke pošiljali na prosjačenje ali palestince ki otroke izkoriščajo za živi ščit. Pač povedal je resnico kot jo je povedal Janša o kruhu v smetiščnih kantah "pravi" mediji pa so to pograbili kot pes klobaso ker vedo da se bo to dobro prodalo zrecesiranemu narodu in zaslepljencem kot so nekateri rdečkarji tukaj gori

mistique

Guru
16. jun 2009
14.176
1.962
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
In lakote nikomur ne privoščim... obsojam pa izkoriščanje lačnih in nemočnih v politične namene.

Govoriš o akciji Botrstvo, ki jo je speljal "levičarski" Val202?

Me zanima, kaj si Štuhec misli o golobih na jedilniku.