Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Lahko pa da je bil v Feffafiju Cerrani, pa so se ustrasli na popu da bodo uzalili njegovo dobro ime.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Lahko pa da je bil v Feffafiju Cerrani, pa so se ustrasli na popu da bodo uzalili njegovo dobro ime.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
od Gruškovja do Avstrijske meje vsaj 40km in ne 10.
Saj ni nič narobe naredil ... Je pač malo bolj resno potegnil ...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Avstrijski kontrolorji imajo enake probleme, največ z Nemci (tem je še tistih 8 evrov strašna škoda).
Ampak nekaj mi pa ni jasno ... zakaj pa so zabrisali tablico onega rdečega ferrarija (ali kaj je bil), ostalih tablic pa ne? Torej pošteni državljani morajo biti na TV, divjaki in kršitelji zakonov so lahko anonimni?
Ker je imel vinjeto in ni kršil zakonov. In v takem primeru je fer, da se tablica zakrije (ker nikogar nič ne briga, da je bil on takrat tam).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Na 24 kur
http://24ur.com/novice/slovenija/video-med-krsitelji-vecina-tujcev.html
No z moje strani odobravam poostrene kontrole, saj se počutum kot bedak ko se pelješ po AC in puno gamadi brez vinjete na njej.
Un makaronar bi si zaslužil eno brco v tazadnjo.
Pa un mulo, k iz avta sika.
Pa ni mi jasno, zakaj ima ferrari zakrito tablico?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem pred nekaj dnevi gledal eno reportazo, kjer so se postavili na prvi crplaki za nemsko mejo (iz smeri Nemcije) ... in gledajo po parkiranih avtomobilih, kdo ima veljavno vinjeto in kdo ne... Pocakajo pri enem avtu brez vinjete, pa pride lastnik z vinjeto v roki, ker jo je ravnokar kupil... pa se nadzronik ni dal... je rekel, da se do te crpalke ni mogel pripeljati brez vinjete in da je zato v prekrsku in da mora placati kazen...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> ma te 7 dnevne, tud če nimaš prleplene, bi morala bit kazen recimo 2x cena 7 dnevne (seveda če velja tisti dan ki te ustavijo), ker to dol krempat je...
Potem bi se jih se vec svercalo... Ker moznost, da te dobijo je relativno majhna... In ce reskiras, da te dobijo in potem namesto 7€ placas 14€ ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> ma te 7 dnevne, tud če nimaš prleplene, bi morala bit kazen recimo 2x cena 7 dnevne (seveda če velja tisti dan ki te ustavijo), ker to dol krempat je...
Potem bi se jih se vec svercalo... Ker moznost, da te dobijo je relativno majhna... In ce reskiras, da te dobijo in potem namesto 7€ placas 14€ ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
OK... nsiem preverjal, koliko je dejansko cena... pac naj bo kot primer...
Se vedno se mi zdi to bedarija... Jasno je napisano, kako se uporablja vinjeta... in zakaj bi placeval le dvojno ceno vinjete za kazen... Ce ga pa ne bi dobili, bi jo pa lepo naprej prodal... Sicer zdaj, ko so 7 dnevne, je tega manj... Prej ko so bile polletne in letne, se jih je pa na veliko preprodajalo na ebay-u
najdrazje v EU pa socialnoCitat:
Uporabnik Ogo pravi:
Še toliko bolj se jim splača nabavit tisto socialno tedensko vinjeto.
Citat:
Uporabnik Minister pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne. Z zaplembo vozila in uničenjem, če v enem dnevu ne plača.
zakaj se v Sloveniji vsi navdusujete nad nenormalno visokimi kaznimi?
recimo ze kazen do 800€ za brez vinjete je nenormalno prerepresivna
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ker je imel vinjeto in ni kršil zakonov. In v takem primeru je fer, da se tablica zakrije (ker nikogar nič ne briga, da je bil on takrat tam).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Na 24 kur
http://24ur.com/novice/slovenija/video-med-krsitelji-vecina-tujcev.html
No z moje strani odobravam poostrene kontrole, saj se počutum kot bedak ko se pelješ po AC in puno gamadi brez vinjete na njej.
Un makaronar bi si zaslužil eno brco v tazadnjo.
Pa un mulo, k iz avta sika.
Pa ni mi jasno, zakaj ima ferrari zakrito tablico?
Citat:
Uporabnik Minister pravi:
[zakaj se v Sloveniji vsi navdusujete nad nenormalno visokimi kaznimi?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Tegale ferrarija bi pa pocakal z modreci in radarjem na naslednji postaji.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Tegale ferrarija bi pa pocakal z modreci in radarjem na naslednji postaji.
Sej če bi šel počas, bi vsi rekl da je ena reva, k ma tak avto.. to more rohnet, to se more slišat, zdej k ga je mal zahodu je spet vse narobe. Češ kaj si je to kupu, sam za šminko, pelat pa itak ne zna in podobne.
Na konc pridemo do zaključka, da je narobe k ma on tak avto, vi pa ne.