Italija : Slovenija

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Kek je v zadnjih parih tekmah povlekel sila čudne poteze, kar se tiče sestave ekipe, tako da mislim da je čas, da se počasi poslovi...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
in bosta vi2 z Radirko-tom prevzela reprezentanco in jo popeljala med prve tri v Braziliji...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj je narobe s kritiziranjem selektorja? Mnogim niso jasne nekatere njegove poteze. To da on "pozna" reprezentanco, ni zadostno pojasnilo za poteze. Ali rabi dajat pojasnila? Ja. Pa saj vodi državno reprezentanco.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
[censored], vse kupim, da navijači nimamo pojma, da se ne spoznamo...tega, da selektor in igralci po 2 zaporednih porazih bežijo pred novinarji, pe ne kupim.

Enostavno nimajo pravice.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz žal nisem pristaš tega, da se menjavajo trenerji in selektrorji kot spodnje gate...
Kritika je OK, pametovanje pa je nekaj drugega. Zakaj sta Novakovič in Koren vedno v prvi postavi? Ne vem, nek razlog je že, da morata bit. Pa ni nujno, da je selektor kriv...

In kot drugo, glede na kader, ki ga ima Slovenija, so rezultati fusbalerjev vrhunski. Bi razumel kritiziranje selektorja, če bi naši reprezentatni igrali v klubih kot so Arsenal, Barcelona, Inter, ipd. Igrajo in pa grejejo klopi pa v drugorazrednih klubih prvorazrednih lig z nekaj izjemami (Novakovič, Handanovič...).
Glede na pričakovanja po premagovanju Italije, Srbije, Anglije ipd. me prav čudi, da naši igralci nimajo vidnih vlog v najboljših klubih najmočnejših lig. Pač Wisla iz Krakowa je plafon za nekatere...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Lahko dobi €€€, tko kot Prasnikar nekoc.. If ya wanna play, ya pay
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ja, to je to. Sem malo falil datum, ampak bistvo ostaja isto. Hvala, da si poiskal.
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Bo pocasi trenutek za reality check ??!
17758-icon_confused.gif

Jaz sem pisal o tekmah z Jugoslavijo (saj razumem, da oba rada poudarjata samo svoje, a tudi Crna Gora je bila takrat del Jugoslavije in tudi reprezentanca je igrala pod tem imenom) in ZDA. Nobena ni bila 0 : 1 (ne vem od kje si to privlekel). Obe sta bili popolna poloma v drugem polcasu. Nobena od omenjenih tekmic ni [bila takrat] pojem svetovne kvalitete v nogometu.

Potem sem napisal da se strinjam z MViperjem, kjer pravi, da ni najbolj utemeljeno zdaj zahtevati Kekov odstrel (pogodba se namrec iztece po zakljucku tega cikla kvalifikacij).

Potem sem napisal, da je tisti clanek, v katerem je bilo govora o Simicu, kot stimulansu za boljso igro, najverjetneje spesnil Franci Bozic.

Ti po drugi strani pises o ... pravzaprav niti ne sledim dobro o cem, le da te menda nekaj v zapisanem moti, a se vedno nisi uspel izdaviti kaj naj bi to bilo - namesto tega si raje zacel bloditi nekaj o sintetiku, Angliji ter igralcih Spanije in Italije, ki so boljsi kakor nasi (jaz nisem nikoli trdil nasprotnega). To je podobno, kot oni tvoj rođak pred kratkim, ko je stresal pamet o tem kako da menda v doloceni restavraciji v Budimpesti natakarji ne najbolj vljudno predlagajo stranki, da se spoka v McDonalds, ce naroci steak kakorkoli drugace kot rare, ker mu pac ni bila pretirano vsec misel da bi kdorkoli lahko zahteval malce bolj popecen steak ... je pa cudezno utihnil, ko se je izkazalo, da njegove blodnje nimajo nobene zveze z dejstvi (tista restavracija se namrec sama hvali s tem, da steake pripravijo od rare do well-done, kakor pac komu pase)
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Mogoče sem preveč direktno napisal... Ampak dejstvo ostaja, da kljub tema dvema zadnjima porazoma ni kaj za očitat nogometašem. Nekateri so se že iztrošili, po drugi strani pa prihajajo mladi... Ampak suma sumarum je ta generacija pod Kekovim vodstvom delala čuda.

Pravzaprav ne vidim nekega Kekovega naslednika...

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Oblak že pametuje zakaj Kek igra vedno z isto postavo.
A je on kej drugač delal ...