ksz.
Kaj mi gre na organ to javno odstavljanje Keka. Pa kaj bi Slovenceljni sploh radi? Da bomo Barcelona (ker je ravno v modi) in se poigraval z nasprotniki in z lahkoto osvojil Euro al kaj? Posebej, ker vecina nima pol zenfa pojma kaj se sploh dogaja v ozadju.
Bili smo na WC, pokopali Ruse, Slovake, Poljake, se pravi Kek ni ravno nesposobno govedo, kot ga vecina po 3h porazih skusa prikazat, ne? Na WC nas ni noben osmesil, kot se je pricakovali tudi od veliko Slovenceljnev. Ces, zdaj nas bodo pa amerikanci 3-0 nabil, Anglezi pa 5-0.
Pac je taka kvaliteta igralcev, kot je pri nas. Te kvalifikacije nam ni uspelo, prejsnje ni uspelo Hrvatom, Anglezem, Cehom, Rusom pa se komu s kvalitetnejsim kadrom, kot ga imamo mi.
Jaz sem cisto za to, da Kek ostane selektor (ce sploh hoce, ker nasi mediji ne zaostajajo veliko za angleskimi ali italjanskimi, na zalost), postima kar je za postimat in se igra naprej. Kdo bi ga pa sploh lahko nadomestil? Prasnikar? Oblak? Verdenik? Stojanovic? Kosic? Milanic? Vsak od teh ima eno svojo vizijo in spet leto/dve cakat, ce se bo njegova vizija obnesla (ce se bo, ce se ne bo spet zahtevalo njegovo glavo po dveh porazih) in bomo v koncni fazi priblizno dosegli Kekove rezultate je brezvezna potrata casa.
Sicer se osebno vcasih ne strinjam s Kekovo postavo, samo on je selektor, ne jaz. On stvari pozna v nulo, ne jaz - kavc fan.
Naj dajo te blesavi mediji in glup narod cloveku cajt, sploh voljo do dela in naj se pocasi vsi sprijaznejo, da nismo top 3 reprezentanca na svetu.