It na banko po denar in ga imet doma v kuverti ???

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
lahko oni garantirajo kolikor želijo..... narod je treba nekako zaustaviti pred dvigi denarja in tudi pomiriti....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Dokaz, da smo ovce in da nas je treba pomiriti s takimi nerealnimi zagotovili. Če se vse skupaj razsuje, je ni države na svetu ki bi lahko izpolnila take obljube.

Seveda se da pokriti kaj takega.
tiskarna denarja.press
grims-1.gif

(kaj to potegne za sabo, pa že vemo)

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Razumem, da se je potrebno bati takega scenarija. Danes je v Financah fin komentar Zlatka Turkovica. Borza bo ostala, tok denarja je ogromen, dogaja se le prerazporeditev kapitala. Najbolj bodo (so) najebali tisti, ki so v svojem pohlepu najemali kredite, zastavili prenapihnjene vrednostne papirje in zdaj ostali samo s kreditom, delnice so pa vredne drobiž. Tudi Bavčarji in Šroti, ampak ti bodo v brezno povlekli tudi firme, zaposlene in morda celo neumne banke.

Veliko ljudi ima kapital in zdaj veselo kupuje.
cheer.gif
Jaz počasi povečujem vložke.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.753
113
pri taščici
Verjemi da se bavčar in šrot ne obemenjujeta preveč z borzo.
Bodo delavci zaradi izgube podjetja še nekoliko manjšo plačo dobili, pa pir bo 3x dražji kot tuj (2x je že). slovenci bomo pa še vedno se kregali med sabo kater je boljši - laško ali union. Dokler bomo tako razmišljali se jima ni treba bati

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Sicer off topic.....

E vi moji ekonomisti…..
Ko smo pred meseci nekje tukaj debatirali o denarnem sistemu, elitah, ekonomistih ipd. in ko sem si dal v podpis spodnji tekst je bilo vse označeno kot " še ena teorija zarote", da tega ni, da je to samo paranoja.... Kakorkoli, včeraj je Marko Radmilovič lepo zapisal v glosi….. Ko bo arhiv na rtvslo jo pripnem tukaj gor…

PS. Moja Krka je še kar na LJSE. Je bila kupljena dovolj zgodaj, da je še vedno v plusu. Naj čaka boljše čase z new world orderjem.

LPM;

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
In kdo so po tvojem tisti, ki imajo vse v rokah? Pa ne mi rečt naj si pogledam kakšen dokumentarec na to temo ampak samo spisek imen in kako si do tega spiska prišel.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
S seznamom ti seveda ne bom postregel... Če bi natančna imena vedel, bi bil verjetno med njimi. Žal se ne pišem Rothschild... Gre za zasnovo in idejo sistema, ki po principu sofisticirane piramide pripelje do tega... Ogled kakšnega dokumentarca pa tud priporočam...

Tale situacija je verjetno nastala samo zaradi čudne postavitve zvezd…

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Se mi je zdel, da bo bolj manj imen. Glede tega, da bi bil eden izmed njih... če veš kdo so playerji, se zdaleč ne pomen, da spadaš med njih.

Pri vseh teh dokumentarcih o zarotah smo pa vedno deležni samo ene plati medalje in še to so večinoma špekulacije. Lahko mi pa daš link do kakšne teme kjer si razlagal o tem kaj se bo zgodilo (kar se zdaj dogaja) pa bova tam nadaljevala.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
recimo, da se sistem zlomi...

v koliko časa bom jaz lahko prišel do svojega denarja, ki leži na banki?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik masevc pravi:

Tega ne ve nihče. Še najmanj pa Kranjec in Bajuk.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Sicer off topic.....

E vi moji ekonomisti…..
Ko smo pred meseci nekje tukaj debatirali o denarnem sistemu, elitah, ekonomistih ipd. in ko sem si dal v podpis spodnji tekst je bilo vse označeno kot " še ena teorija zarote", da tega ni, da je to samo paranoja.... Kakorkoli, včeraj je Marko Radmilovič lepo zapisal v glosi….. Ko bo arhiv na rtvslo jo pripnem tukaj gor…

PS. Moja Krka je še kar na LJSE. Je bila kupljena dovolj zgodaj, da je še vedno v plusu. Naj čaka boljše čase z new world orderjem.

LPM;

Eh, važno da ti veš najbolje.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:

Tega ne ve nihče. Še najmanj pa Kranjec in Bajuk.
pri prejšnji garanciji do 22k€ je bilo rečeno da v roku 3h mesecev...

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Ti denar dvigni, daj v kuverto potem nam pa zaupaj svoj naslov, pridemo na kavico.
hysterical-1.gif

Jaz svojih prihrankov ne mislim iz banke jemat, pa naj mediji delajo še tak cirkus okrog tega. Na borzah pa v glavnem pada vse zaradi ovc, ki selijo svoje prihranke ven. Če je recesija pa naj bo. Ni ne prva ne zadnja. Bomo zategnili malo pasove in počakali na konec.

Ljudje, samo čimmanj panike prosim!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
in kdo ti da ta denar? banka na kajmanskih otokih, kjer ima pač BSI svoje zlato, keš???? naivna fora.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ko boš ti čez 3 mesece dobil svoj denar ven, bo zaradi množice natiskanega novega denarja vreden samo še za čungalungo.
Ti mehanizmi so namenjeni propadu ene banke, ne pa večih ali vseh.

Zdaj si pa seštejmo vse težke milijarde o katerih slišimo zadnje dni (za EU) in jih delimo z številom prebivalcev v EU. Kar lep znesek na posameznika kajneda ? Posledica : nora inflacija.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To je res absurd. Kakšne denarje (več 100 miljard!!! €) so kar naenkrat ven potegl.
crazy1.gif
In za koga. Za pogoltno elito. Pri tem sistemu bo prišlo prej al slej do revolucije in bojo eni gorel. Sam en prepričljiv se more najdit, ki bo mel prave besede ob pravem času.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ufff dobro da ste mi razložili, letim jutri v Elementum po unče!
smile-1.gif
Ali pa bom kar palice vzel, se nebom z unčami zajebaval..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ufff dobro da ste mi razložili, letim jutri v Elementum po unče!
smile-1.gif
Ali pa bom kar palice vzel, se nebom z unčami zajebaval..

Najbolje je vzeti kovance, jih z veseljem kjerkoli na svetu odkupijo, medtem ko je pri palicah nekaj ribarije med različnimi podjetji. Tudi če kdaj rabiš manj denarja kot za celo palico, je fino imeti 'drobiž' da ti ni treba prodati celo.

Elementumove unčne palčke kljub nekaj manjši ceni odsvetujem, nimajo serijskih številk, čeprav bodo kvasili na dolgo in široko o njihovem good delivery standardu, to z unčnimi palčkami nima nobene veze.