Islamski skrajneži se urijo v Ljubljani!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Seronja od Erjavca itaq nima pojma: http://www.24ur.com/novice/slo...skrajnezev.html
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
No če so bili na omenjeni lokaciji, ni čudno, da jih sova ni zaznala, saj se tja ne vidi iz njihovih pisarn.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
No če so bili na omenjeni lokaciji, ni čudno, da jih sova ni zaznala, saj se tja ne vidi iz njihovih pisarn.
itak, saj stromarji tudi zasukanega daljnovida niso videli iz pisarn v bericevem in so poslali cloveka tik pred penzijo da je sel po snegu v gozd kje je stango zasukali. La se je videla iz štaba v bericevem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle

Ja, dogajali so se halal pikniki...
rolleyes-1.gif

Tudi jaz sem bil gor, ko je znanec praznoval okroglo obletnico, ni bilo pa halal, smo jedli svinjino...pač malo odmaknjen piknik plac in to je to. Kdor bi se šel tam nekakšna 'urjenja', je durak. Mogoče bi se uril kdo, ki ne ve, kaj je prej...recimo ura 15:13 ali 15:14
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, notr je nekaj prostora, ampak spet ne posebej veliko, ne vem pa v čem bi se urili, skakanju na lesene mize v stilu 'box jumpa'?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
A da naštejem, v čem? Pustiva to. Navijaš za naše, da ni bilo nič. Jih zagovarjaš, čeprav ne veš, kaj se je dogajalo. Lepo to.

Ampak naši agenti očitno bolj prisluškujejo našim politikom kot pa tam, kjer bi bilo treba.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Jah, politiki jim lahko odnesejo dobro sluzbo, "verniki' pa res niso nevarni.
Pravzaprav so" praznovali rojstni dan otroka"

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
A da naštejem, v čem?

Že samo če so tamale učil kako Barbiki glavo iztaknt pa nataknt je zadost...

Pa za igro so jih ucil plombe iz gasilnih aparatov vn vlect...gasilec Samo pa te fore!

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Sicer pa...

Citat:
Islamski teolog Alim Hasanagiæ z Jesenic je za TV Slovenija v telefonskem pogovoru potrdil, da se je pred časom udeležil srečanja, ki je včeraj močno razburilo slovensko javnost.
"Šlo je za navadno druženje, igrali smo košarko in nogomet, nekaj pojedli. Ni šlo za nobeno urjenje, nobenega orožja ni bilo tam in nobene poti niso bile blokirane, kakor poročajo nekateri mediji," je pojasnil...
]

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:

rolleyes-1.gif

Tudi jaz sem bil gor, ko je znanec praznoval okroglo obletnico, ni bilo pa halal, smo jedli svinjino...pač malo odmaknjen piknik plac in to je to. Kdor bi se šel tam nekakšna 'urjenja', je durak. Mogoče bi se uril kdo, ki ne ve, kaj je prej...recimo ura 15:13 ali 15:14
evil.gif

Sumljivo veliko veš o tej zadevi in poznaš lokacijo...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Lahko da jih je inštruiral o uporabi minometa.

Potem lahko pričakujemo množico posnetkov na YT v rubriki allah ahkbar fail.
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Tud takrat pol leta nazaj je ravno za bezigrad k ruskemu carju na fitness hodil...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Iskal je sebi podobne- bradate, poznavanje zgodovine samo eno obdobje, orožja tudi bolj en fail, kar se tiče ljubezni tudi (goats, homo love)
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
A da naštejem, v čem? Pustiva to. Navijaš za naše, da ni bilo nič. Jih zagovarjaš, čeprav ne veš, kaj se je dogajalo. Lepo to.

Ampak naši agenti očitno bolj prisluškujejo našim politikom kot pa tam, kjer bi bilo treba.
smile-1.gif

Ne, ne zagovarjam, ampak ker poznam lokacijo, se mi zdi zelo malo verjetno, da bi kdo tam gor izvajal nekakšno 'urjenje'. Pogovarjaš se lahko o marsičem, če bi kdo zunaj izvajal kakšno 'telovadbo', bi itak mimoidoči pohodniki videli, notri je pa tudi bolj tako-tako, mogoče za nekaj oseb primenro...če imaš rad trda tla.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

rolleyes-1.gif

evil.gif

Sumljivo veliko veš o tej zadevi in poznaš lokacijo...

Ja, zelo zelo sumljivo je, da vem veliko o praznovanju mojega znanca.
evil.gif
In, ja, glede na to, da sem tam bil, jasno poznam lokacijo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz sem bolj stručko za določene borilne vešæine, tudi take, ki vključujejo uporabo določnih 'artiklov'. Struækoti za minomete ste pa bolj vi, posebej, ker ste raznorazne 'cevi' pogosto fasali vase.
aplauz.gif