Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če sem prav slišal poročila, ga naj bi dobili za 40 jurjev? Še zame enega prosim, bele barve. Hvala.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če sem prav slišal poročila, ga naj bi dobili za 40 jurjev? Še zame enega prosim, bele barve. Hvala.
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik colos pravi:
300C je prevelik?
Nima 4x4 ...
Kako nima?Je pa res, da trenutno ne z dieselskim motorjem, ki ima pa itak prevelike izpuste CO2 (185g).
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Skoči do kateregakoli dilerja, pa ga dobiš. Za manj kot 40 brez DDV (kot piše v razpisu). A6 3.0 TDI Q je recimo brez DDV dobrih 43 jurjev, pa si lahko ziher, da bi dobili 10% popiusta, da pridejo pod mejo 40 jurjev brez DDVm ki velja za razpise male vrednosti. Bolj je zanimivo vprašanje, kateri k... je določil tako mejo. Tile tahitri razpisi bi morali biti recimo do največ 5 jurjev (še bolje jurja ali dva), vse ostalo pa po redni poti. In to bi korala početi centralizirano ena sama služba naročanja za celo državo, ki samo postavčja pogoje, končni uporabnik lahko le pove, kakšno vrsto opreme rabi in kakšni bodo pogoji uporabe, recimo os. avto, daljše poti, potniki sedijo zadaj, večinoma do 2 ... Kako se to definira v razpisu, pa naj odločajo strokovnjaki iz službe naročanja (ker medosna recimo je popolnoma nepomembna, definirat je treba notranje mere).
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
cudno se mi zdi da se clovek tvoje razledanosti in izobrazbe gre prepirat na takem nivoju. me pa cudi tudi to da nekomu ocitas da politiku verjame na besedo...lej to je point politike da folk izbere opcijo ki nekaj obljubi...ja lahko se odloca na podlagi preteklih izkusenj ampak tezko nekomu ocitas da "politiku verjame na besedo".
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Skoči do kateregakoli dilerja, pa ga dobiš. Za manj kot 40 brez DDV (kot piše v razpisu). A6 3.0 TDI Q je recimo brez DDV dobrih 43 jurjev, pa si lahko ziher, da bi dobili 10% popiusta, da pridejo pod mejo 40 jurjev brez DDVm ki velja za razpise male vrednosti. Bolj je zanimivo vprašanje, kateri k... je določil tako mejo. Tile tahitri razpisi bi morali biti recimo do največ 5 jurjev (še bolje jurja ali dva), vse ostalo pa po redni poti. In to bi korala početi centralizirano ena sama služba naročanja za celo državo, ki samo postavčja pogoje, končni uporabnik lahko le pove, kakšno vrsto opreme rabi in kakšni bodo pogoji uporabe, recimo os. avto, daljše poti, potniki sedijo zadaj, večinoma do 2 ... Kako se to definira v razpisu, pa naj odločajo strokovnjaki iz službe naročanja (ker medosna recimo je popolnoma nepomembna, definirat je treba notranje mere).
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne lažejo, zlahka je taka cena (brez DDV).
Mene blj zanima, kako je ta avto prišel skozi, kolikor vem, ima E 59-litrski tank za gorivo. Pogoj je bil 70.