Mah, avto za tega pa za unega, kot da se vedno vsi na enkrat vozijo. Morali bi pregledat mal dinamiko uporabe vozil in narediti vozni park za vse ministre, predsednike in prisklednike. Par tahudih protokolarnih, potem pa dol po vrsti do Kangooja. Sem prepričan, da bi ceneje skoz prišli. Za izredne primere, ko rabijo več vozov pa itak že zdaj najemajo taxije, rent a care in podobne.
Zakaj se je tako osovraženi Kučan lahko vozil v službo z Golfom? Pustmo Pahorja in njegovo Katrco, Golf je bil od protokola.
Mimgrede, mal se mi zdi, da je mel njegov šofer daljinca za semaforje. Kadar sem ujel, da sem se za njim peljal do mesta, so bili vsi semaforji od Murgelj do Prešernove zeleni, brez njegovega "spremstva" sem vedno stal k smrkelj na vseh rdečih.
Zakaj se je tako osovraženi Kučan lahko vozil v službo z Golfom? Pustmo Pahorja in njegovo Katrco, Golf je bil od protokola.
Mimgrede, mal se mi zdi, da je mel njegov šofer daljinca za semaforje. Kadar sem ujel, da sem se za njim peljal do mesta, so bili vsi semaforji od Murgelj do Prešernove zeleni, brez njegovega "spremstva" sem vedno stal k smrkelj na vseh rdečih.