Hvala, ker tokrat komuniciraš zrelo in razsodno.
Lepo sem napisal, da zadevo uporabljam samo na treningu. Drugje je ne potrebujem. Povsem jasen mi je big picture in mali milijon nategov tega sveta in se v vsem bistvu tega, kar si v zadnjem postu napisal, s teboj popolnoma strinjam (kar se tiče dela o big picture). Če me ne zanimajo vse podrobnosti in natančni tehnični podatki o tem, kaj vse letalo potrebuje in kaj je potrebno, da vsi sklopi pravilno delujejo, da mi omogoči pot do cilja in to tudi stori, sem tudi znanstveno nepismen? Saj ti ne želim ničesar vsiliti, niti ne želim širiti nove vere. Nisem ne proizvajalec, niti prodajalec. Opisujem zgolj svoje opažanje in ti seveda dajem vso pravico, da mi to oporekaš. Vendar bi bil tvoj odgovor (in ostalih) precej bolj kredibilen, če bi zadevo dejansko sprobal, preden začneš besedno topničariti o zadevi, o kateri si verjetno danes prvič v življenju slišal (konkretni produkt). Se pa že v naprej opravičujem, če sem ti s tem naredil krivico in si z izdelkom dodobra seznanjem in si celo prisostoval znanstevnim študijam, ki mene naredijo bebca, ker sem se odločil za nakup. Povsem razumem skepticizem in ga ne obsojam. Ravno nasprotno. Ne zdi pa se mi na mestu reakcija.
Bojazen, da bom kakršnokli "zapestnico" želel tudi za kaj drugega, bolj resnega, je popolnoma odveč. Za kaj "bolj resnega" imamo medicino in ljudi, ki o njej nekaj vedo in se na "bolj resne" stvari tudi spoznajo. Njim zaupam. In če mi po treh minutah diagnozirajo pljučnico, dejansko bolezensko stanje pa je herpes zoster, jim tudi zaupam, pa čeprav sem goltal po nepotrebnem sumamed, ki ni pomagal, medtem, ko je Valtrex odpravil "pljučnico" v treh dneh (ne omalovažujem medicinsko prakso, da ne boš narobe vzel, vendar tudi moja dr. splošne medicine je bila prepričana, da mi bo antibiotik pomagal. Pa to ne pomeni, da sedaj ne verjamem nobenemu dr.-ju več in da ne bom hodil ob "resnejših zadevah" k njim. seveda bom. Absolutno. Čudežnih praškov in pomagal ni, vsaj podprtih z znanstvenimi ali kliničnimi študijami ter regulatorji kot sta FDA in EFSA..)
Ljudje smo si različni. Določene stvari nas prepričajo, določene ne. Zato pa je vse toliko bolj zabavno. Eni probamo in smo butci. Fine with me