iPhone 8 dialer

damirj

Guru
9. maj 2012
5.283
2.402
113
Ali se da zamenjat privzet dialer od japke za nekega drugega iz Store-a? Kako se originalni dialer odstrani iz spodnje vrstice (kako se jih sploh reče po angleško?) in doda drugega?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sicer ne poznam želja, ampak načeloma, kar sem sprobaval in iskal, je "native dialer" kljub vsemu še vedno najboljši, sploh v navezi s sistemskim iskalcem (podrsaš zaslon navzdol, se odpre, vtipkaš ime in že kličeš) ...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.283
2.402
113
Včasih rabim iskanje po tel. številki oziroma del nje in v originalnem dialeru to ne obstaja.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
To je eden glavnih razlogov, zakaj sem šaltal nazaj na android. Plus to, da ti dialer prikaže zadnjih 100 klicev, ki jih v 3 dneh naredim. Poiskat klic 14dni nazaj? Nič lažjega. Cifro za cifro brišeš(recimo ene 1456 logov ročno pobrišeš) in prideš do 13 januarja in najdeš tisto cifro, ki jo moraš nazaj poklicat.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
To je eden glavnih razlogov, zakaj sem šaltal nazaj na android. Plus to, da ti dialer prikaže zadnjih 100 klicev, ki jih v 3 dneh naredim. Poiskat klic 14dni nazaj? Nič lažjega. Cifro za cifro brišeš(recimo ene 1456 logov ročno pobrišeš) in prideš do 13 januarja in najdeš tisto cifro, ki jo moraš nazaj poklicat.

Dober si da za 14 dni nazaj sploh veš katero cifro poklicat. Al samo malo probavaš, ena bo že prava. pri 33,3 (v tvojem primeru)klicih dnevno vse pomembno ali ko je dogovrjeno da bom nazaj poklical, cifra leti v imenik. kaj hurca bom za nazaj gledal kdo me je recimo pred 1 tednom okol 12.00 klical, v tem času pa 10 klicev. ne mislim vsakega nazaj klicarit, da ugotovim pravega. To je samo stvar osebne organizacije in ne ajfouna.

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Nikoli si nisem shranjeval cifer "tečnih strank", ravno zaradi tega searcha na androidu. Ne vem, kaj si siten, ampak dejstvo je, da na iphonu v call logu ne moreš iskat nič.
Nisem rekel, da je iphone slab, samo ima svoje načine, android svoje. Hvala bogu, da vsakemu nekaj paše in da vsak zase lahko najde primeren aparat/sistem.