iPhone 7

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Se mi ne dopadejo reklame, ki govorijo: naš najsvetlejši zaslon do sedaj, naša najbolj zmogljiva baterija do sedaj, much much more, much much better, etc.

Do sedaj je veljajo, če si najboljši, oziroma med najboljšimi, se primerjaš s konkurenco, z najboljšimi v panogi in ne sam s sabo. A je kdo od vodilnih Appla prišel z ex-Yu faksov > tam je bilo npr. povečali smo prodajo za 10%, a konkurenca ma 5x višjo prodajo in YtY +20%
smile-1.gif

PS: mat črna barva nove sedmice je zelo kul!

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni je pa vredu, ker me itak zanima primerjava glede na obstoječe zadeve od appla.

Če rečejo, glede na nek samsung imamo boljšo baterijo, mi to pove toliko kot če nekdo reče, glede na soseda (ki ga ne poznam) sem 10 kil lažji.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Primerjaš se s konkurenco. Največja konkurenca 7ke, je 6s.
tongue-1.gif
Drugo ni omembe vredno.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Primerjaš se s konkurenco. Največja konkurenca 7ke, je 6s.
tongue-1.gif
Drugo ni omembe vredno.

Samo za "deco" in Tima Cooka, ki krmari ladjo proti čerem
smile-1.gif

@dune > če si še osnovnošolec, srednješolec al' pa "fuzbaler", prosim ne repliciraj, ker nisi zmožen razumeti ...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni je pa vredu, ker me itak zanima primerjava glede na obstoječe zadeve od appla.

Če rečejo, glede na nek samsung imamo boljšo baterijo, mi to pove toliko kot če nekdo reče, glede na soseda (ki ga ne poznam) sem 10 kil lažji.

To je to...pravi iVernik v polnem pomenu. O konkurenci nima blage veze, ve samo to, da je njegova tehnoloska outdated naprava preprosto najboljsa. In naslednjik, ki je malo manj outdated glede na konkurenco, ob tem pa se pohabljen, pa je zdaj se boljsi
hysterical-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

To je to...pravi iVernik v polnem pomenu. O konkurenci nima blage veze, ve samo to, da je njegova tehnoloska outdated naprava preprosto najboljsa. In naslednjik, ki je malo manj outdated glede na konkurenco, ob tem pa se pohabljen, pa je zdaj se boljsi
hysterical-1.gif

Daj tale outdated konkretiziraj, da vidim, kje so zadaj proti konkurenci.
Sam si izberi konkurenco.

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Da ne bom preveč nakladal....vsak kitajski telefon za 150 eur že ima boljšo resoluciko zaslona, da o znamkah kot so LG, Samsung...... sploh ne govorim. Baterije pa itak ne bom omenjal.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Mater vaa boli tale jabuk. A ste vsi 16 let stari? Za Steve-a sem prepričan, da ni niti toliko.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

To pa zato, ker ti Tim Cook noče povedati. da lahko imaš tudi 7+ ur SoT ! Ne, ampak, raje rečejo, naša najboljša baterija do sedaj in namesto ob 16h boš polnil telefon ob 16:30 (izjema 6S+), ostalo vse ena velika žalost, kar se tiče avtonomije baterije pri Applu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik urosvrunc pravi:
Da ne bom preveč nakladal....vsak kitajski telefon za 150 eur že ima boljšo resoluciko zaslona, da o znamkah kot so LG, Samsung...... sploh ne govorim. Baterije pa itak ne bom omenjal.

Pa si ti recimo vzel že kdaj kak iPhone v roke? In ga gledal od blizu in si rekel, mater, če bi mel večjo resolucijo zaslona bi bil pa čist drgačn? Kaj mi pomaga večja resolucija, če že zdaj ne vidim pixlov?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Cook res ni Jobs. Niti približno. Res je čisto navaden MBA-jevec. No ne čisto navaden zelo dober. On je imel čez finance že v času Jobsa in po njegovi zaslugi je Apple finančno tam, kjer je sedaj. Jobs je bil product guy. In iPhone 7 bi bile Jobsove mokre sanje. Steve je celo življene sanjal o tem, da bi naredil računalnik, ki bi bil čisto brez vseh portov. iPhone 7 je ultimativna manifestacija njegovega življenskega dela. Še en port manj. Ko, če bo applu uspelo narediti še pravo brezžično polnjenje, bo šel še lightning port.

Poanta iPhonea nikoli ni bil HW. To kar naredi telefon iPhone, je sowtware.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Lepo si napisal, ampak žal, še vedno ko je finančnik prevzel krmilo katerekoli uspešne MNE (z redkimi izjemami, kar pa Cook ni), gredo poti nekdaj uspešnih firm navzodl. Uspešna zgodba ni Excel tabela in analitika ;-)

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kolk fortune 500 podjetij si pa že vodil ?

Ne pameuj še ti, ki nam že itak poskušaš prodajat meglo in polizdelek !

Ne, nisem vodil, takih podjetij, sem pa že 33+ let v zunanji trgovini v sodelovanju s podjetji, ki so vodilna na svojem področju, vsa s svojimi padci in vzponi, nekaterih ni več in nekatera so bila prodana ali prevzeta, doživel nebroj menjav v vrhu top managementa in znam kaj hitro oceniti kdo je Gospod in kdo blefer ...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
CEO mora biti MBA, ali pa si dobiti enega, ki mu to prepusti. Jobs je imel Cooka. Vprašanje je, koliko se Cook vtika v produkte, ali to raje prepusti drugim.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

Ne, nisem vodil, takih podjetij, sem pa že 33+ let v zunanji trgovini v sodelovanju s podjetji, ki so vodilna na svojem področju, vsa s svojimi padci in vzponi, nekaterih ni več in nekatera so bila prodana ali prevzeta, doživel nebroj menjav v vrhu top managementa in znam kaj hitro oceniti kdo je Gospod in kdo blefer ...

kaj ti že prodajam ?
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
sej to, tukaj pišete kot da cook gleda v excel tabele pa se sam odloča ... ni to neka firmica kjer je direktor tudi razvojnik pa tržnik pa prodajnik

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

vse to znaš
aplauz.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Ko je apple začel z retino, ste vsi nabijali kako je to brezveze.
Če je retina=koliko največ razloči človeško oko, zakaj bi potreboval večjo ločljivost? Da bo vse skupaj delovalo počasneje?

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

Pa si ti recimo vzel že kdaj kak iPhone v roke? In ga gledal od blizu in si rekel, mater, če bi mel večjo resolucijo zaslona bi bil pa čist drgačn? Kaj mi pomaga večja resolucija, če že zdaj ne vidim pixlov?

A bejš no, čez kakšne tri leta ko bo v iphone vgrajen amoled zaslon z resolucijo ki jo ima sedaj S7 bo pa spet na predstavitvi revolucija in najboljši iphone do sedaj
uf-1.gif

Nazadnje urejeno: