just IMHO, pri petki se je malo ustavilo, drugače pa ajfon še vedno odličen izdelek, tako softversko kot hardversko.Citat:
Uporabnik dune pravi:
Glede na komentarje na alterju ne vem, kdaj bi naj bila točno ta leta? Alter strokovnjaki, so do sedaj še čisto vsakega spluvali.
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Meni je pa full zanimivo ker se cel svet že 2 dni vrti samo koli iPhona.
To da se na Samsung Note 7 same od sebe vžigajo baterije pa niti besede
Tako pač je apple postavi standart in drugi sledijo. Po mojem bi bila prva Samsungova omnia še zdej top telefon, če ne bi bilo iPhona.
Sej ko iPhone ni imel palčke so tudi vsi govorili da to je pa katastrofa
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
heheh prav prisrčna sta z nekimi obupnimi poskusi negiranja dejstva, da je stvarca v primerjavi s konkurenco že ob predstavitvi zastarela
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
heheh prav prisrčna sta z nekimi obupnimi poskusi negiranja dejstva, da je stvarca v primerjavi s konkurenco že ob predstavitvi zastarela
FYI: opravka imaš z Apple fani. Če pa še nisi ugotovil, da je iPhone 7 najboljši iPhone, poglej še enkrat uradno predstavitev. Bodi pozoren za buzzworde.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zanimivo. Jaz recimo kot apple fan nisem pogledal predstavitve, niti nobene do sedaj. Ti pa očitno rad gledaš stvari, ki jih ne maraš? Pa ne samo to, še drugim priporočaš, da jih pogledajo
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Je pravi fan, vendar z razumom ;-)