Iphone 3G vs. Samsung i900 omnia

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
rad fotkam, ce me tako prime. in velikokrat mi telefon pride prav, saj digitalc ni ravno prirocen, da bi ga imel vedno s seboj. plus tega lahko z mojim slikam tudi v slabsih pogojih, medtem ko iphone zalostno pocepne.
ne me narobe razumet, nimam nic proti kupcem iphona, vendar meni zal ne pride v postev.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
ŠE NEKAJ.
d055.gif

iPhone ima tako ceno samo zato ker je Apple. A si si kdaj lastil Maca ?
Lepa a glupa, isto kot zenska
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
res svetla točka epla je uporabniški vmesnik. tega konkurenca ne bo sposobna še par let. Minus je seveda manjša podpora, kot jo ima recimo wm in symbian.
Kar se tiče fotoaparata. od kar sem kupil n95, je digitalni fotoaparat postal višek. Uporabljam ga še samo na dopustu. N95 dela res spodobne slike za ne prezahtevne uporabnike. Omnia nič kaj slabše. Uporabljam fotkiča za službo in privat in je čisto dovolj

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Iphone nima konkurence.

+
Ekran
Dizajn in izdelava
Softver za pc (itunes) in upravljanje iphona z njim
neverjetne 3D igre za dolgcajt
neverjetno enostavna inštalacija programov
super sprejem wifi, pa gps je isto natančn kot na htcjih z 18 kanalnim gps čipom
Sam uporabniški vmesnik na iphonu , ZELO simpl in pregledno
Hitrost bootanja Mac-a, hitrost safarija, ki je še hitrejši od zelo uporabne opere 9.5 na wm platformi, pa sama hitrost po menijih in straneh
Odličen IPOD s slikami on albumov (cover flow) in video plejerjem
grims-1.gif

in še in še

-
baterija je malo boga, ampak je isto boga kot na htcjih
nič drugega mi ne pade na pamet, res ne

Vglavnem, podpore je za iphona že več kot dovolj.Manjka le gps navigacija, od tega kar jaz nucam. Imaš pa vsega boga za iphona

Glavna stran z aplikacijami, ki jih je mogoče forFREE inštalirat: http://appulo.us/appdb/

Hudi programi so npr: Heart monitor, kaki grafični kalkulatorji, g force, pocketdyno , fizz weather (neverjetno pregleden in poln z infoti, animacija satelitske slike, avtomatsko najde lokacijo, tako da imam domači kraj za vreme in ne Maribora), dimensions (veliko pripomočkov za merjenje razdalje, debeline, površine itd samo s kamero) , iprotractor, run keeper, steps( šteje korake) in še in še. Pa da neverjetnih 3D iger sploh ne omenjam.
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
ŠE NEKAJ.
d055.gif

iPhone ima tako ceno samo zato ker je Apple. A si si kdaj lastil Maca ?
Lepa a glupa, isto kot zenska
smile-1.gif

Delno maš prav
d055.gif

Sicer pa nikoli nisem mel Maca, zato ker je predrag in ker špili ne laufajo na Macu. Vsaj velika velčina špilov ne.
Mi Vista popolnoma odgovarja za moje delo z officom, matlabom, multisimom podobnimi programi za faks, in seveda špili.
Na mobitelih pa je zaradi zastarelosti win mobile 6 , iphone veliko pridobil, ko drugače nebi tolko. Lepi meniji, hitrost sistema, delo izključno s prsti...
Drugo leto bo bolj pestro, ker pride WM7, pride verjetno izboljšana verzija symbian s60 touch, za iphone in androida bo še veliko več aplikacij in iger...